Muhabbet Kuşları

yeme zam geldi...
yeme yeni zam geldi sade aspurun kg bile 4ylt oldu hala amatörce yapan yada tam kapasite yapan arkadaslar birbirinizi baltalamak için 15den kus vermeye devam edin siz petlere yemi ilacı kumu kalamarı minareli petlere kazandırmaktan baska bisey değil sözüm sadece 13 15 den pazara kus sunanlara ki idaal bir kus yeminin içinde ak darı sarı darı kenevir yulaf olması sart yoksa kuru ekmekle bakıyomus gibi olur kuslarımızı bunun yumurtasını yesilini vb seyleri saymıyorum bile...sizler petlere taviz verdiniz sürece gider gelir dengesi sağlanmaz...

doğru söze ne diyebilirimki.2 aydır bu sitede yem fiyatları uçtu diye avaz avaz bağırıyorum.son 1 yıldır aynı fiyatttan 2 kez üst üste yem alamadım.kuş fiyatları ama yerinde sayıyor. niye???20 liradan toptan muhabbet diye ilan verince sevgili!!!!!! arkadaşlar cevap yazıyor 16 ya bende var diye.23 çift muhabbet kuşu,arkalarında 80 tane damızlık,18 den yavru veriyorum ve hala para kazanamıyorum.devam edin sevgili arkadaşlar ,devam edin 15-16 dan yavru vermeye.hadi ben memurum iyi kötü idare ederim.sadece bu işten ekmek yiyenleri batırıp,petleri zengin edinceye kadar devam edin.o zaman belki başınız göğe erer........

Human arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum ak darı, sarı darı ,kızıl darı, siyah darı yulaf ve sade kanarya yemi ile yapılan bir karışımın kilosu 3-3,5 ytl bulmakta ve ayda 35-40 kilo yem tüketimi olmakta idi ve ne oldu baş edemedik ve elimizdeki kuşları azaltma yoluna gittik, 13-15 ytl ye kuş verenler sadece bizleri değil kendilerinide baltalamakta , her gün yumurtası havuçu irmiği bisküvisi vs daha bunları saymıyorum yani insanlar 30-35 ytl ye petshoptan kuşalıyor biz 20 ytl istediğimizde çok değilmi diyorlar yerli kuşa, jumbo ve ingilizi hiç saymıyorum 2 ayda 1 veya 2 yavru büyütüyorlar senede 4 batım yavru alırsın ( belki oda ) 8-10 yavru yapar maksimum , yüksek fiyatlar istediğimizdede neden böyle derler davulun sesi uzaktan hoş gelir misali , arkadaşlar ciddi anlamda gelirleri masraflarını karşılamamakta birde bunun içinde ölümler oldumu zarar iki katına çıkıyor , emeği var birde bakımı temizliği ilgilenmesi, kaliteli kuş kaliteli bakılmış kuştur bununda fiyatı üreticiyi memnun edecek düzeyde olmalı, bunların tek sebebi yem pahalılığı değil bahsettiğim gibi maması ilacı vs vs , human arkadaşım konuya duyarlı olduğun içinde seni tebrik ederim. saygı ve sevgilerimle Muhabbet Kuşu Üreticisi 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel

evet arkadaşlar kuş fiyatları oldukça az zahmeti çeken üreticiler kazanan petşoplar yorulmadan kazanıyorlar herkes fiyatı bir tutsa hepimizde kazanırız zaten yem devamlı zamlanıyor kimsede birşey yapmıyor ben aydında oturuyorum burda 15.16 den veriyolar burda yemin fiyatıda 3 lira işimiz zor arkadaşlar

sinan arkadasım bende aydın merkezdeyim vermesin kimse arkadasım 15 16 dan kus aydında zaten üretici sayısı belli pet sayısı belli fiyatı biz belirleriz petler değil ama aydında ne hikmetse pet 10 desede hala kus verenler oluyor bende petlerle sırf bu yüzden calısmıyorum...

slm arkadaşlar.serzenişlerinizde sonuna kadar haklısınız.petler vergide vermezler zarar diye.sadece dükkan kirası.1e al 10a sat hesabı.bakın belediyeden yer tahsisi isteyin.her ilde kuş pazarı kurun her pazar mesela.insanlar alışıncaya kadar belki boşa gider gelirsiniz ama herkez tarafından bilindiginde göreceksiniz.ankarada 100-200muhabbet satmadan dönmeyenler var parekende.pazar kuracagınız yer ayaküstü bir yer olsun ve bu iş legaldir.tüm kuşseverlere saygılar

Yanıtlamak için giriş yapın