Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

Satılık Jumbo-İngiliz Muhabbetler

Arkadaşlar 7 yıldır üretimhanemde gözüm gibi baktığım jumbo-ingiliz muhabbetlerimi Ağustosta Askere gideceğim için satmak zorunda kalıyorum. Üretim yapmak isteyenler kaçırmasınlar. Hepsi garanti kuşlardır. 13 çift damızlık 35 adette 3-5 aylık yavru mevcuttur. Damızlıkların çoğu yumurtalı veya yavruludur. Damızlık çifti 200 YTL. den verilecektir. Yavrular da tane 80 YTL. den verilecektir. Kayseri`deyim. Tüm şehirlere gönderilir. İrtibat Cep: 0535 5668516 MSN: [email protected]

img

petshoplar

16 yıl 10 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar, 13 çift damızlık kuşun 6 çifti satılmıştır. 7 çift damızlık ingiliz mevcuttur. Bu 7 çiftin de 3 çiftinde yavru diğerlerinde yumurta vardır. 1 çiftte 15-20 günlük 6 yavru, Bir çiftte 25-30 günlük 4 yavru, 1 çiftin de 2.yavrusu dün çıktı... Dieğerlerinde de 5-6 yumurta vardır. Üretim yapmak isteyenler kaçırmasın. Çiftler 200 YTL. dir, Yavrulu kuşların fiyatı yavru sayısına göre değişir. 6 yavrulu ve 4 yavrulu çift 500 YTL. 2.yavrusu çıkan çiftte kaç adet çıkarırsa ona göre fiyat verilecektir. 2-5 aylık arası yavrularımız da toptan almak isteyenlere 80 ytl. den verilecektir.

img

petshoplar

16 yıl 10 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hocam nasıl toptan fiyatlar bunlar boyle..askere gitmesen araba parası mı isteyeceksin..

img

rozgen

18 yıl 1 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ