Kuş Forumları > Kuş İlanlar
Satılık Jumbo-İngiliz Muhabbetler
Arkadaşlar 7 yıldır üretimhanemde gözüm gibi baktığım jumbo-ingiliz muhabbetlerimi Ağustosta Askere gideceğim için satmak zorunda kalıyorum. Üretim yapmak isteyenler kaçırmasınlar. Hepsi garanti kuşlardır. 13 çift damızlık 35 adette 3-5 aylık yavru mevcuttur. Damızlıkların çoğu yumurtalı veya yavruludur. Damızlık çifti 200 YTL. den verilecektir. Yavrular da tane 80 YTL. den verilecektir. Kayseri`deyim. Tüm şehirlere gönderilir. İrtibat Cep: 0535 5668516 MSN: [email protected]
Arkadaşlar, 13 çift damızlık kuşun 6 çifti satılmıştır. 7 çift damızlık ingiliz mevcuttur. Bu 7 çiftin de 3 çiftinde yavru diğerlerinde yumurta vardır. 1 çiftte 15-20 günlük 6 yavru, Bir çiftte 25-30 günlük 4 yavru, 1 çiftin de 2.yavrusu dün çıktı... Dieğerlerinde de 5-6 yumurta vardır. Üretim yapmak isteyenler kaçırmasın. Çiftler 200 YTL. dir, Yavrulu kuşların fiyatı yavru sayısına göre değişir. 6 yavrulu ve 4 yavrulu çift 500 YTL. 2.yavrusu çıkan çiftte kaç adet çıkarırsa ona göre fiyat verilecektir. 2-5 aylık arası yavrularımız da toptan almak isteyenlere 80 ytl. den verilecektir.
hocam nasıl toptan fiyatlar bunlar boyle..askere gitmesen araba parası mı isteyeceksin..