Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

uygun fiayata pug arıyorum

PUG CİNSİ KÖPEK HASTASIYIM NE ZAMANDAN BERİ İSTİYORUM FAKAT BU KÖPEKLERİN SATIŞ FİYATLARI BİRAZ PAGLI BU YÜZDEN ANNE KARINDAN YENİ YAVRULAMIŞ YADA YAVRU UCUZ FİYATA BİR PUG CİNSİ KÖPEK İSTİYORUM YARDIMCI OLUCAK ARKADAŞLARIN [email protected] e.mail atmaları önemle rica olunur İST içinde olursa sevinirim

img

karinca_01

18 yıl 3 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

PUG - MOPS yavrular elimde var. Fiyati 600 euro Istanbul`da teslim ediyorum. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]

600euro çok fazla daha ucuza bulazmıyım

img

karinca_01

18 yıl 3 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

600 euro seceresiz , secereli yavru fiyati 1000 euro , yani daha ucuz olmaz. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]

elimde 3 aylık kimlikli pug ım var hamilelik dolayısı ile veriyorum. İstanbulda oturuyorum "Cici Kızımız Pekmezi Hamilelik dolayısı ile vermek durumundayım. Çok akıllı tuvaletini öğrenmiş, sıcak kanlı, hiç yabancılık çekmeyen,oyun oynamayı çok seven çok iyi bir arkadaş, kimlikli, 8 aşısının 5 i tamamlanmış, alındığı yer tarafından veteriner garantili(yani herhangi bir sağlık sorunu olduğunda ücretsiz veteriner hizmeti alabiliyorsunuz. Ücrete (650 YTL) Vitamin hapları, tüy dökmeyi engelleyici hapları, yatağı, tuvalet aparatı dahildir TEL:0534 868 61 88 İstanbul dışına verilmeyecektir."

img

s_sener

16 yıl 7 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

vallla agzım acık seyredıom foruları okuyorum serbest tıcaret alanı olmus kopek alıs satısı herkes tuturduna satıyor ben taksımde bır petshop`a baktım pug mıcrociplı pasaportlu karnesı herseyı mevcut 350 dolar yaklasık buda Ytl olarak 535 ytl yapar... :)

img

zorcocuk

16 yıl 6 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ