Sürüngen Forumları > Sürüngen İlanlar
satılık 2 adet kara kaplumbağası
Arkadaşlar elimdeki 2 adet yavru kara kaplumbağalarını satmak durumundayım istanbulda oturuyorum fiyat olarak ikisine 20 ytl istiyorum sadece istanbulda olanlara satabilirim çünkü elden teslim ile veriyorum 05384536645
buda resimleri http://www.resimupload.com/ds506808728_DSC01305.html
Technology, hani "sonsuza kadar" bakıcaktın, bu konuda yüzlerce kez uyardık seni, ama hep iddalıydın, hatta bizi tersleyecek kadar, bir sürü su kaplumbağası aldın, yetmedi kara kaplumbağaları aldın, o da yetmedi "değişik türler" (değişik havalar) peşinde koştun, böyle olacağı o kadar belliydi ki, hiç şaşırmadım ilanına. Bari ücret istemeden ver de alıcısı çıksın. O elindeki nesli tükenme tehlikesindeki, koruma altındaki hayvancıklar da doğadan koparıldıklarıyla kaldı, sen heves ettin, aldın, bıktın, talebi de arttırdın ve o satıcı alan var diye doğadan kaçak olarak toplamaya devam etti, ediyor. Sen ve sizin gibiler yüzünden doğadan koparılıyor, nesilleri tükeniyor, alınıp, bıkılıp, baştan atılıyor. Umarım yeni ev sahipleri bu değerli canların kıymetini bilir.
bide utanmadan resmleri için link veriyorsun ..kazancın alt tarafı 20 ytl yol parasını cıkartsan ortalama 15...ben anlamıyorum doga zaten bu durumdayken ve bu durum faslasıyla bizede yansımaya baslamısken hala nasıl 15 ytl için bunu yapabiliyorsun??
akvaryum satıldımı acaba? satılamadıysa talıbım ben ıst neresınde oturuyorsunuz acaba?