Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Arkadaşlar ücretsiz olabilecek ne tür olursa olsun yeterki bir köpek...

Merhaba arkadaşlar uzum zamandan beri köpek bakmayı düşünüyorum.Daha önce 2 tane köpek baktım tecrubelıyım.Türü önemli değil.Hangi tür olursa olsun yeterki bir köpek olsun ve ücretsiz olması tercihimdir.Çanakkaledenim ama çanakkale dışından olsada olur.Mümkünse yavru olsun.Ona kendimden daha iyi bakarım.Çünkü gerçekten çok istiyorum. [email protected] bu adresten bana ulaşabilirsiniz...Şimdiden teşekkürler SAYGILAR...

img

crazymanblue

17 yıl 6 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm ben gözde şu an ıspartadayım.ancak bir hafta kadar sonra istanbula dönmem gerekecek.burada bir köpek buldum.bulduğumda çok zayıf ve çaresizdi.anneannemlerin bahçesinde beslemeye başladım.şimdi baya toparladı.çok sevimli bir yavru.tüyleri rotvailere benziyo sadece beyaz bir yelesi var.çok insan canlısı.eğer bir hafte içinde yuva bulamazsam solağa geri dönecek.eğer düşünürsen 05366894697 den bana ulaşabilirsin.kesinlikle hiçbir ücret talep etmeyeceğim.amacım sokağa geri dönmesini engellemek.eğer düşünürsen çanakkaleye yollamanın bi yolunuda bulurum.

img

sha

16 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, sokaktan yavru siyah bir köpek buldum,hastaydı,tedavi ettirdim,saglıgına kavustu... Simdi cok iyi,cok saglikli,siyah,3 aylik,erkek bir yavru..Dusuk kulakli.. Resimlerini gormek isterseniz,e-mailimden ulasin bana.. Sokaktaki canlarin,petshoplarda satılan “cins” denilen hayvanlara göre sahiplenilme şansı çok az..cogu insan onları pis oldugu,hastalıklı olduğu gerekçesiyle ya da yeterince sevimli olmadigi (?!?) gerekcesiyle almiyor..Ama ne demisler,bakarsan bag,bakmassan dag olur..bakimli oldugu surece her hayvan güzeldir...Hayvanları ayırmak niye... Sokaktaki hayvana yuvasını acan,onu evinde besleyen insan sayısı çok az olduğu için sokakta yasayan bu canların , petshoplarda “cins” olduğu söylenilen diger canlara göre hayatta kalma şansları çok düşük..En çok onların bakıma ihtiyacı varken gidip “cins” denilen köpeklerden satın almak niye? Hayvanların sırtından para kazanan hayvan tacirlerine para kazandırmak niye? Bizler petshoptan hayvan almadığımız sürece,bu hayvan tacirleride kendilerine başka bir iş bulmak zorunda kalacak..herkes petshoptan hayvan satın almayı reddetseydi, bu insanlar bu işi yapmayı nasıl sürdüreceklerdi? Sırf para kazanma amacı ile,çeşitli üretim çiftliklerinde bu “cins” denilen hayvanlar üretiliyor,yani bu hayvanlar sırf onların sırtlarından geçinebilmek amacı ile dünyaya getirtiliyorlar...Oysa dünyaya dogal yollardan gelen, ama kimse onlara bakmadığı için zamanla hastalıktan,asırı sıcak/soguktan, sokakta onlara yapılan işkencelerden ya da barınaklara tıkılmaktan dolayı ölen binlerce hayvan varken “cins” köpekleri sırf para kazanmak amacı ile çoğaltıp satmak niye?? Dünyaya dogal yoldan yeterince hayvan geliyor zaten,bu insanlar bu hayvanları bu şekilde üreterek dünyada dogal olarak bulunması gereken hayvan sayısını kat kat arttırıyorlar..buda neye neden oluyor? Sokakta yasayan binlerce hayvanın dışlanmasına neden oluyor...tüm bunları tekrar tekrar düşünün...resimlerini görmek için buraya degil,emailime yazin,emailimden haberleselim.. e-mailim : [email protected]

img

datvi

16 yıl 8 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba eğer hala bir yavru edinemediyseniz 3 aylık çok güzel bir köpeğim var onu barınaktan aldım sahiplendim aşılarına ve kontrollerini yaptırıyorum fakat bazı özel nedenlerden dolayı ondan ayrılmak zorundayız ona bizim kadar ilgi ve sevgi göstermeniz bizim için yeterli.bana [email protected] adresimden ulaşabilirsiniz.

img

güldenakkoyun

16 yıl 7 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, Hala bir köpek edinemediyseniz. Köpeğimiz Gizmo`nun 8 yavrusu oldu. Anne kırma, baba safkan kangal. Bu çok sevimli bebeklerden dördüne (dişi) halen sahip arıyoruz. İlgilenirseniz yavruların blog adresi http://blog.ekolay.net/gizmovesekizbebek/Default.aspx Serra Ünal 0555 301 62 58

img

gizmo8

16 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ