Ücretsiz Kuş Verenler

YAVRU VERMİŞ ORJİNAL JUMBO ÇİFTLER

Satılık olandaki özellikler

Kuşumun Türü: SAFKAN JUMBO MUHABBET KUŞU

Kuşumun Adedi: 2 ÇİFT

Kuşumun Adet Fiyatı: MSN VEYA TELEFONDA GÖRÜŞÜLÜR

İli/Semti: ANKARA / ÇANKAYA

İrtibat Bilgileri: 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel

Nakliye ile İlgili Ek Bilgileri: ÖNCELİK ANKARA İÇİ SATIŞTIR

Diğer Ek Bilgiler: BAZI ÖZEL SEBEPLERDEN DOLAYI JUMBOLARIMIZIN BİR KISMINI SATMAK DURUMUNDA KALDIK SON OLARAK KENDİMİZE AYIRDIĞIMIZ JUMBOLARIN 2 ÇİFTİNİ DAHA SATMAK DURUMUNDAYIZ KUŞLARDAN YAVRU ALINMIŞTIR TOPLAM İKİ ÇİFTTİR , ALTTA RESİMLERİN ÜZERİNDE DETAYLI BİLGİLERİ MEVCUTTUR.

ALAN ARKADAŞLARIN PİŞMAN OLMAYACAĞI ÇİFTLERDİR KESİNLİKLE ISKARTA DEĞİLDİR İLGİLİLERE DUYRULUR.

BİLGİ : GRİ ERKEK 2005 ALMANYA DOĞUMLU VERDİĞİ YAVRU RENGİ GRİ , MAVİ DİŞİSİ YUVADA OLDUĞUNDAN FOTOĞRAFINI ÇEKEMİYORUM ALICI ARKADAŞLAR BİZZAT EVİMDE GÖRDÜKLERİNDE TEREDDÜT ETMEDEN ALIP GİDECEKLERİ BİR ÇİFT

BİLGİ : DİŞİDE ERKEKETE 2007 ORJİNAL BİLEZİKLİ 2 BATIM YAVRULARI ALINDI HER SEFERDE SADECE MAVİ YAVRU VERDİLER TÜM FORMLARI İLE 4 - 4 LÜK JUMBO ÇİFT ( DİŞİSİ YUVADA YUMURTLAMAK ÜZERE KUŞLARIN SATIŞI 1 HAFTAYI BULURSA YUMURTALI OLARAK SATILABİLİR CİDDİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR ACELE ETSİNLER Kİ YUMURTALI ALINDIĞINDA YER PROBLEMİ YAŞANMASIN.

Arkadaşlar kuşlar ıskarta kuş değildir yavru veren üreyen çiftlerdir bu sebelede çift fiyatları 300 ytl dir ve ufak bir pazarlık söz konusudur fakat ıskarta bedava kuş arayanlar benim zamanımı çalmasınlar.

İki çifti alacak kişilere iki çiftin fiyatı 400 ytl dir ilgilenenlere duyrulur başka pazarlık payı yoktur ayrıca mavi dişinin resmi biraz uzak kalmış yeni resmini ekliyorum

saygılar sevgiler

resimdede görüldüğü gibi altını kabartmış çok yakında yumurtlayacak

Mavi çiftin dişisi yumurtlamıştır ve yumurtası ile sadece ankara içine verilecektir

KUŞLAR SATILMIŞTIR

Yanıtlamak için giriş yapın