Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
melek aşırı zayıfladı
2 senedir baktıgım,şimdiye kadar hiçbir sağlık problemi olmayan melek yem de yemesine rağmen aşırı derecede zayıfladı.alt kısmında derisinin iki tarafı adeta birbirine yapıştı.acaba yumurta falan mı bıraktı yoksa bir hastalık mı var.kendinden başka melek yok akvaryumda.eş tutması için hemen hemen aynı boyutlarda melek koymuştum akvaryuma yalnız surekli kavga etmişlerdi.her neyse asıl sorum demin de dediğim gibi bu aşırı zayıflamanın sebebi ne olabilir.akvaryumun hakimi konumundayken şimdi çekingen ayrıca hep kıyıda kosede duruyor.
Selam , Balığına Spirulina yosunu da içeren kaliteli kuru yemler, bulabilirsen kaliteli donmuş canlı yemlerden ver. Ara sıra kıvırcık ve haşlanmış ıspanak yaprakları vermelisin. Akvaryumunda black molly gibi birkaç yetişkin dişi canlı doğuranın bulunması da meleğinin beslenmesine önemli bir katkıda bulunacaktır.
kaliteli yem kullanıyorum her zaman ve akvarymda canlı doguran balıklar var.sorun şu ki şimdiye kadar hiç bir sorunla karşılaşmadıgım bu melek aniden 2 gun içerisinde zayıfladı.acaba diyorum eşsiz de olsa yumurta falan mı bıraktı yoksa hasta mı?solungaçlarından kuyruguna dogru olan alt kısım göçtü içeri resmen 2 gun içerisinde.aslını soylemek gerekirse ölsün diye bekliyordum çünkü suru halinde yavru melek ile eş melek tutmak istiyorum çünkü bu melek yanına kimi atsam kavga ediyor ama aklımı kurcalıyor hep şimdi ölsün istemiyorum artık bilenler bir yardım etsin ne yapabilirim.bilindik bir melek hastalıgımı bu yoksa?
Yemlendiği sürece bir şeyi kalmıyacak umarım.Çünkü sanıldığı gibi nazik balık değil çok dayanıklı