Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
MUHTEŞEM ROTT YAVRULARI
Merhaba.Yaklaşık 42 günlük olan yavrular çok sağlıklı ve çok iriler.İlgilenenlere daha fazla bilgi ve resim gönderebilirim. mail:[email protected] cep:0506 388 52 18
merhaba ismim demir istanbuldan siz nerdensizniz ve köpek için ücret talep ediyonuzmu ediyosanız kaç ytl ayrıca resim gönderirseniz sevinireim [email protected]
mrb ben eskişehirden hüseyin...köpekler için bi fiyat talep ediyomusunuz..msn adersım [email protected] bilgi verirseniz sevinirim...
mrb eve teslim yapıyormusunuz
meraba adım batuhan balıkesir bandırmalıyım büyük bir alanımız var orda bakıcaz msnadresim: [email protected]
@kinestetik , herhangi bir konuya cevap yazarken lütfen tarihine ve konunun devam edip etmediğine bakarak yazarsan boş yere umutlanıp beklemekten kurtulursun.Ayrıca , kapanmış konuları gündeme getirerek forum kirliliğini de önlemiş olursun. Anladığım kadarıyla bir arkadaş arıyorsun kendine , yerin müsait , ailenden de onay almış görünüyorsun.Hevesini kırmak gibi olmasın fakat biraz daha özen göstermen senin yararına olacaktır.
azcık heyecanlıyım hemen kendime bi arkadaş alamak istiyorum :) besleyemediğiniz köpeğiniz varsa alabilirim yerim müsait
köpekler halen duruyormu