Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

MUHTEŞEM ROTT YAVRULARI

Merhaba.Yaklaşık 42 günlük olan yavrular çok sağlıklı ve çok iriler.İlgilenenlere daha fazla bilgi ve resim gönderebilirim. mail:[email protected] cep:0506 388 52 18

img

dr.

20 yıl 2 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ismim demir istanbuldan siz nerdensizniz ve köpek için ücret talep ediyonuzmu ediyosanız kaç ytl ayrıca resim gönderirseniz sevinireim [email protected]

img

damat

17 yıl 7 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb ben eskişehirden hüseyin...köpekler için bi fiyat talep ediyomusunuz..msn adersım [email protected] bilgi verirseniz sevinirim...

img

saint666

16 yıl 5 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb eve teslim yapıyormusunuz

img

mintipinti

16 yıl 5 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

meraba adım batuhan balıkesir bandırmalıyım büyük bir alanımız var orda bakıcaz msnadresim: [email protected]

img

kinestetik

14 yıl 9 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

@kinestetik , herhangi bir konuya cevap yazarken lütfen tarihine ve konunun devam edip etmediğine bakarak yazarsan boş yere umutlanıp beklemekten kurtulursun.Ayrıca , kapanmış konuları gündeme getirerek forum kirliliğini de önlemiş olursun. Anladığım kadarıyla bir arkadaş arıyorsun kendine , yerin müsait , ailenden de onay almış görünüyorsun.Hevesini kırmak gibi olmasın fakat biraz daha özen göstermen senin yararına olacaktır.

img

salyh

14 yıl 9 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

azcık heyecanlıyım hemen kendime bi arkadaş alamak istiyorum :) besleyemediğiniz köpeğiniz varsa alabilirim yerim müsait

img

kinestetik

14 yıl 9 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

köpekler halen duruyormu

img

asi_black

14 yıl 9 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ