Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

benjamin dişiymiş :) ismi değişicek fikirlerinizi bekliyorum ?? acil!

acilen bu kapluşa b isim lazım hanımlar beyler,,, yni ismini yakında burdan duyurucam:D yaa inanmıyorum benjamin dişiymiş:D:D:D

En kolayı Benji...yada Bengi. :)
E artık akvaryum kenarına bir ayna koyarsın...

img

frozen

19 yıl 7 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya sonuçta benjamin demişsin ona.artık dişi olsa bile ismini değiştirmek hoş olmaz sanırım.benjamin kalsın :) bence.yada arkdaşın dediği gibi benji de olabilir :)

img

sussu

17 yıl 5 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ablamda benji dio frozen,:D bonita dedim benjina dedim ama yapamıyorum onun adı benjamin,,, off ya :) ama aynı odada 2 kız olmazki:D hehe benjamin kaldı ismi ii mi,? ya br iki isim önerin nolur ya, garip oluyo kız olduunu bile bile benjamin demek?, ki istem dışı artık alışmışım diorum:D...

İsmini değiştiremezsiiiin :))) Biliyorum çünkü bizim de öyle oldu, haylaz Melek bizi kız diye kandırmaya çalıştı, sonra dannn diye erkek olduğu ortaya çıktı :D E ismi de öyle kalmış oldu, bir türlü alışamadık, değiştiremedik. Şimdi bir "oğlum" bir "kızım" diye seviyorum, Melek Bey diyorum, ohoo çok yaygın öyle Benjamin Hanımlar, Melek Beyler...Bunu biz istemedik, onlar yarattılar :))))

img

pinar1112

18 yıl 2 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sorma pınarcım ya, sabahları beslerken genelde hep oğluşum die severdim şimdi kızım diemiorum:D oğlumsun sen benim diorum garip garip kafasını kaldırıp bakıyor, içten içten bozuluyo bana:D:D:D ama benjamin kalıcak ismi yapıcak bişi yok

Dişi olup olmadığını nasıl anlıyoruz.

img

meryig

17 yıl 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bence de adını benji falan koy hem eski adına yakın olur

img

parazit

16 yıl 10 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya evet ben de hüsnü diyorum ama içimden kızım diyesim geliyor.dişi mi erkek mi hala bilmiyorum :)

img

tuucushh

16 yıl 10 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bence fifi ve ya didi koy

img

melih1997

16 yıl 10 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ