ankarada sürekli yerli muhabbet yavrusu verebileceğim petshoplar arıyorum.ayda ortalama 30-35 yavru alıyorum.fiat 20 ytl.pazarlık söz konusu değil ,malum yem fiatları aldı başını gidiyor.düşünenler için tel:🔒 Üyelere Özel..yavrular 15 güne kadar hazır olur.
arkadaşım,16 ytl den kuşlarını sürekli ve düzenli alabilirim.ilgilenirsen 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel arayabilirsin.
abicim...muhabbet kuşu derneği kurma çalışmalarınızı gönülden destekliyor ve çalışmalarınıza sonsuz saygı duyuyorum.ama yaklaşık 5-6 kez telefonla görüşmemiz oldu ve zaten petshoplara 17,5 ytl den yavru verdiğimi size ilettim.hala 16 ytl fiyat vermenizi oldukça garip karşılıyorum.bu şekil davranışlarla muhabbet kuşu üreticilerini çaresiz ,malını satamayan insanlar pozisyonuna düşürüyorsunuz kanımca.(kanarya üreticilerinin durumuna..çünkü kanarya pazarı yok.dışkapı pazarında 15 ytl ye orjinal gloster satmaya çalışıyorlar)sizin gibi dernek kurma çalışmaları yürüten biri herhalde üreticileri böyle bir duruma düşürmek istemez...ilan zaten açık..pazarlığın söz konusu olmadığını ilanımda yazmıştım..ama herhalde sizin gözünüzden kaçmış.saygılar
murat bey,dernek kurma çalışmalarını desteklediğinizi söylüyorsunuz,teşekkür ederim ama desteğinizin sözde değil özde olmasını dilerdim.Üreticileri zor duruma hiç bir zaman düşürmek niyetinde değilim.Keşke 1 muhabbetkuşunun değeri(yerli)50 ytl olsa.ancak siz ilanınızda devamlı 30-35 yavruyu verecek petshop arıyosunuz,ben üreticiyim 1,5 ytl gibi bir rakam sözkonusu dükkancı sizden o kadar kuşu alıp parasını bağlamak istemez.bunu sizde biliyosunuz.Ben çok verdim bi kısım para verdiler,gerisi bugün git yarın gel.burada bahsedilen toptan satış söz konusu,ama mal sizin emeğinize ve şahsiyetinize saygı duyuyor,sizden özür diliyorum.Hayırlı satışlar.Dernek kuramadık ama bir adım attık ve 🔒 Üyelere Özel sitemizi açtık.Üyeliğinizi bekler,saygılarımı sunarım.Müfit CEYLAN