Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

bi okuyun bakalım

arkadaşlar aslında buraya yazmamaya tövbe etmiştim ama bi konuda buradan başkasına yazmayı düşünmedim bi arkadaşım yaklaşık 1 kg a yaklaşan kaplumbağalarını vermek istiyor.nedeni hızlı yaşamında onlara yeterince vakit ayıramaması.şuan büyük akvaryumları var filtreleri iyi ama böyle çiftlik gibi biyerin havuzu olsa yada bahçesinde havuzu olan birileri düşünürse daha güzel olurdu çünkü hayvanlar cidden büyüdü.ve bende gidip ziyaret ettiğimde böyle mutsuz gözüküolardı.hayvanlar büyük olduğu için akvaryuma taş vs koysa çarpıolar deviriyolar felan.böle büyük 25 cm e yaklaşan 2 adet kaplumbağa düşünen varsa haber etsin benden haber bekliyor.ben ilgileniyorum ilgilenmesem kaplumbağalar petshopa gidicek.hayvanlar çok sağlıklı küçüklüklerinden beri biliyorum düzenli vitamin mineral iğnelerini vs yaptım.taş gibiler maşallah.sera raffy p den başka yemek yemediler.kısacası bizim kliniğin elinde büyüdü.eğer sağlıklı hayvan düşünen varsa kesinlikle tavsiye ederim.2005 ve 2006 doğumlular.kırmızı yanak kaplumbağalar bu arada.

img

catzillaa

19 yıl 1 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

vay canına 3 senede 25 cm oldular haa mükemmel benim hayvanlar 2 yıl oldu daha 6 cm olucak iş deil

img

pckopat

17 yıl 1 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Pckopat bakım şartlarını ve yaşam koşullarını bir daha gözden geçir büyümeleri çok yavaş kalmış , bünyeleri yavaş çalışıyor olmalı diyecektim.. Ama sonra düşündüm eğer sağlıkları iyi ise belkide çokta karıştırmamak lazım.

img

frozen

19 yıl 7 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ