Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

HUSKY YARDIM

MERHABA ARKADAŞLAR BU SİTE SAYESINDE BİR DOST SAHİPLENDİM AMA BİR ARKADASIMDA YAWRU HASKY SAHİPLENMEK İSTİYOR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ BAHCELİ BİR EVDE BAKILACAK BEHCE BOLUMU OYUN İCİN EVİN İCİNDE AYNI ODADA BAKILACAK YANİ EMİN OLUNKI BURDA COK RAHAT OLUCAK GÖZUNUZ ARKADA KALMICAK AMACI TİCARET OLANLARI DEGİL GERCEK HAYVAN SEVERLERDEN YARDIM BEKLİYORUZ İLGİNİZ İCİN SİMDİDEN TESEKKÜRLER TEL 0555 575 89 78 MSN: [email protected]

img

sonsamuray2004

19 yıl 10 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yurtdışına gideceğimizden kızımıza hayvansever bir aile ve yuva arıyoruz. Dört yaşında, kahverengi-beyaz tüylü, mavi mi mavi gözlü, sevgi arsızı, çok sağlıklı ve zeki bir husky. Bahçesi olanlar tercihimizdir. İstanbul`dan ilgileniyorsanız bize [email protected] adresine mesaj göndererek ulaşabilirsiniz.

img

creator_spiritus

16 yıl 11 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben ankarada yaşıyorum. 4buçuk aylık,dişi,masmavi gözlü,keskin maskeli, evde doğup büyümüş, havlama ve eşyalara zarar verme gibi huyları olmayan, standartların ve emsallerinin çok üzerinde bir husky`m var. Tüm aşıları tamam ve sağlık karnesi var ayrıca deri tasma,boyun zinciri ve fırçasınıda yeni aldım. Aşı ve malzemelerinin değerinin karşılığında satmak zorundayım. İyi bakabilecek birine vermek istiyorum. [email protected]

img

fatih006

16 yıl 8 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim oğluşum da 3 yaşında gayet sakin uysal oyuncu bi köpektir. isterseniz görüşebiliriz

img

seyma_90

16 yıl 6 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ