Muhabbet Kuşları

Muhabbet Kuşu Bilezik Ölçüleri

Arkadaşlar bana muhabbet kuşlarına takılan bilezik ölçüleri lazım. Kanaryalarımı bileziklediğim gibi yavru muhabbetlerimide bileziklemek istiyorum.

Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Örnek:

Jumbo/İngiliz Muhabbet kuşları           :  x.x mm     (4.0 mm gibi)

Yerli Üretim (Ufak) Muhabbet Kuşları :  x.x mm

Aşağıda resmi bulunan ve bundan sonraki kardeşlerine takamadım ama bundan sonra doğacakları bilezikleyeceğim sayenizde

slm. bende secere takibi yaptığım için kuşlarıma bilezik takıyorum. istersen bilezik temininde yardımcı olurum. 🔒 Üyelere Özel

İlginiz için teşekkür ederim.

Kanaryalarım için Kullandığım 2,7mm - 2,9mm - 3,2mm bileziklerden kullanabilirmiyim.?

Veya sizin kullandığınız bileziklerin ölçülerini verirseniz ben bilezik temin edebilirim. Önemli olan hangi kuşa ne takabileceğimi benimde bilmem.

İyi günler

slm. bilezik temin edebileceğiniz yerden istediğiniz bilgileride temin edebilirsiniz. saygılar. bol yavrular.

ii günler fatih bey bende jumbo üretmeya beladım ve yavrularıma bilezik takmayı düşünüorum. anne babalar bilezikliler ve yavrularda öle olsun istiyorum. msn mi bıraksam benmle irtibata geçebilirmisiniz telefonda görüşülebilcek bi konu değil sonuçta. ii günler dilerim 🔒 Üyelere Özel

Teşekkürler Fatih bey.

Siz bilezik bilgilerini sır olarak saklayın. Bunu sır olmaktan çıkarttığım gün, burada herkesin bilgisine sunacağımdan emin olabilirsiniz.

İyi Günler,

Bilezik Ölçülerini Buldum.  

Bilezik ölçüsünün neden saklandığını halen anlamış değilim  Eğer Türkiye`de bilinçli üretim yapılmak isteniyorsa, kuşlarımızı bileziklememizin gerekli olduğunu belirtmek isterim.

Bilezikli üretim yaptığınızda;

Ürettiğiniz her yavrunun size ait olduğu kesin olarak bilinecektir.

Ürettiğiniz yavrunun yaşını bilememe gibi bir durumla karşı karşıya kalmayacaksınız.

Eşleştirmede hangi kuşun, hangi çiftlerden (soydan)  gelme olduğunu bilerek yapacaksınız.

Örnekler çoğaltılabilir ama en önemlileri şimdilik bunlardır.

Konumuza geri dönecek olursak; aşağıdaki resimde, muhabbet ve bazı papağan türlerine ait bilezik ölçülerini görebilirsiniz. Daha fazla kuş türüne ait bilezik bilgisine ulaşmak için resmin üzerine tıklamanız yeterli olacaktır.

Bol ve Sağlıklı yavrularla dolu üretim sezonu geçirmeniz dileğiyle,

Yanıtlamak için giriş yapın