50 aylik disi bi golden sahibiyim.12.03.2005 tarihinde ciftlestirdim.2-3 gun icinde de yavru bekliyoruz.inanin cok ama cok heyacanliyim.ama bi okadarda konuya uzakim.günlerden beri site site dolasip dogum konusunda bilgi almak istememe ragmen hic bir bilgiye ulasamadim dersem pek te yalan olmaz.niye mi boyle yapiyorum cünki yaklas1k 50 gündür veteriner veteriner dolastim ve her bi veteriner farkli seyler söyledi.kimi ilk 15 gün sonrasi ultrasanda görebilecegini,kimi 30günden önce görülemeyecegini,kimi "gerek yok biz sezaryan yapiyoruz zaten" diyenleri ... velhasil hic bir veterinere güvenemiyorum aciksasi.evcil bi hayvan besliyoruz ya... onlar bizlere, para babalari,"ne alsak kardir" gözüyle bakiyorlar... tabii ki böyle olmayan veteriner hekimleri tenzih ederek söylüyorum...
🔒 Üyelere Özel web sayfasında doğum ile ilgili çok açıklayıcı bilgiler var.
ilginize çok teşekkür.hemen o sayfayı ziyaret edeceğim.
animal medical center veteriner kliniği hekimlerinden azem beyle görüşmenizi öneririm.
telefonları:0212 358 32 78
🔒 Üyelere Özel
Ulusta Hamit Halmanzadeh diye bir veteriner vardı bir zamanlar. Köpeğim varken ona götürürdüm ve çok ilgiliydi. Köpeğimde bir hastalık vardı kimse (Istanbul Üniversitesi dahil) doğru düzgün teşhis koyamadı ve köpeği eziyetten kurtarmak istemişlerdi. Ben kolay vaz geçmedim ve köpekle birlikte hastalığa ve çaresizliğe savaş açtık. Sonunda Hamit Bey''i bulduk ve köpeğim oldukça hızlı bir şekilde iyileşti. Kısacası bulabilirseniz Hamit Bey''i tavsiye ederim.