Muhabbet Kuşları

yardım edebilirmisiniz lütfen..
bir sorunum var çözemedim yardımcı olabilecek birileri varsa mutlu olurum.muhabbet kuşumdaki sorunu çözemedim 1 haftadır ishal 15 yıldır kuş bakıyorum ilkkez geçmeyen bir ishal vakasıyla karşılaştım.ishal olduğunu sandım fakat yanılıyorda olabilirim sadece sulu bir dışkı değil koyu yeşil beyazı bazen az ve kireç gibi bir haftadır devam ediyor uyuyor uyanık olduğu zamanları yem yediği zamanlar diyebilirim .veterinere danıştım bana vitasol verdi kullanıyorum ama bir değişiklik yok yardımcı olursanız sevirim ne yapacağımı şaşırdım.şimdiden tşk ederim

Geçmiş olsun,aynen verilen ilacı 4-5 gün suluğuna koyarak verin.Bu arada yeşillik vermeyin,umarım düzelecektir.Hoşçakalın.

yemi kes arada haşlanmış patatesi yedirmeye çalış

kusunun dıskısındakı belirtiler benim daha önce yasadığım bi tecrübeye cok benziyor. is icin kuslarımdan bi kaç günlüğüne ayrı kalmıstım ve emanet ettigim arkadasım kuslarımı 2 gün aç bırakmıs. döndügümde kuslar açlıktankafesin tellerini kemiriyolardı. dıskıları koyu yesil ve beyaz renk olmustu. yakın zamanda yem degisikligi yaptın mı?

soruma cevap verdiğiniz için tşk ederim arkadaşlar.şekerin durumu aynı değişmedi ve bugün başka bir veterinere dışkı örenğinide alarak gittim üşütmüş olduğunu söyledi ve neosülfaprim isimli bir antibakteriyel verdi şuan ilacı değiştim ve sonucunu bekliyorum.ne yem değişikliği yaptık ne de farklı besin verdik birden bire olan ve uzun süren birşey.yeşillik vermiyoruz hasta olduğunu farkettiğimiz günden beri patates verdik bir kaç gün denemediğimiz hiçbirşey kalmadı açıkcası.umarım bu verilen ilaç iyi gelir.umutla bekliyoruz.mubişlerinizle daha nice güzel günler geçirmeniz dilegiyle..

Yanıtlamak için giriş yapın