değerli arkadaşlar bit kuşlarımız için çok tehlikelidir.Özellikle bu kırmızı bitler kuşlarımızın kanını emer ve öldürürler.Sebebi pisliktir.bu bitler gece çıkar tüneklerimizin aralarında kafeslerimizn dip köşelerinde tavalarında ve sulukların kafeslere taktığımız yerlerde saklanır yuvalıklarımızın kuytu yerlerinde bulunurlar.Yapmamız gereken temizliktir.kafeslerimizi çamaşır suyu ile iyice silmeliyiz.tavaların altına opigal 5 tozunu bolca dökmeliyiz.bu tozu aynı zamanda ese atacağımız kuşların kanat altlarına bulamalıyız.sprey ilaçlara gelince detan max çubuklu kolayca bulabiliriz.bu ilaçı çubuğunu kıyı köşe her yere sıkmalıyız.tel giriş yerlerine kafes kapaklarının yaylarına sıkmalıyız fakat bu ilaçı kesinlikle kuşlara sıkmamalıyız.profosyenel arkadaşlara tavsiyem yurt dışından getirilen osepaa dır bu ilaçı suyla karıştırıp kuşların üstüne sıkarsak bit kesinlikle giremez.bu işlemleri periyodik olarak yapmalıyız.içme sularınada mite bit ilaçlarını kullanırsanız mükemmel verim alırsınız.her arkadaşa bol yavrulu günler dilerim.unutmamalı temizlik imandan gelir....
kardeş ben italyadan temin ettim fiyatı 189 eurodur.
norwich e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. bende baymec yada biyomec f öneririm. 1 lt suya 1 cc enjekte edip kuşarınıza verin.24 saat sonra suyu tazelemeyi unutmayın. bu ilaç 28 gün boyunca kuşunuzun kanında dolaşacak ve ısıran bitin zehirlenip ölmesine neden olacaktır. aynı zamanda iç parazitlerinide dökecektir. en önemli husus ise temini kolay ve ekonomiktir. saygılarımla.
Arkadaşlara paylaşımları için teşekkürler , ayrıca vilmectin de kullanabiliriz , kullanışı biyomec f gibidir 1 lt suya 1 cc edip içme suyu olarak verilir , ayrıyetten diğer parazitlere karşı da vanodin i şiddetle tavsiye ediyorum , vanodin ve vilmectin hakkında aşağıdan bilgi alabilirsiniz
VANODİN :
🔒 Üyelere Özel
VİLMECTİN :
🔒 Üyelere Özel