ARKADASLAR BİZ BU İŞİ 2 SENEDİR YAPMAKTAYIZ AYRICA KOPEK URETIMIDE YAPIYORUZ.İŞTE SİZLERE DAHA İYİ HIZMET VEREBİLMEK İÇİN YENİ ÇİFTLIK YAPIMINA BASLADIK EN GEC 2 AY SONRA HAZIR KONUMDA OLACAKTIR
YENİ URETIMHANEMIZIN KAPASİTESİ....... 240 CIFT MUHABBET KUSU .....VEDE KOPEKLER İÇİN YER YAPILMMAKTADIR
TABİKİ 240 CIFT FAZLA BİŞEY DEGİL AMA ELİMZDEN GELDİGİ KADAR BUYUTECEGİZ
Şimdi bir üretim çiftliğinden bahsetmişsiniz ama siz kimsiniz ? Çiftliğinizi hangi şehirde kuruyorsunuz ? Bu çiftlik ile insanlara ne gibi hizmetlerde bulunacaksınız ? Daha ilk mesaj atışınız olduğuna göre insanların bildiği tanıdığı birisi değilsiniz... Bu durumda bu mesajınız anlamsız bir topic olmaktan öteye gitmiyor. Lütfen içi boş mesaj atarak kirlilik oluşturmayalımmmmm.
Yani arkadaşlar pes doğrusu 240 çift kuşa az diyenide yeni duydum buda arkadaşların mütevaziliğinden oluyor sanırım arkadaşım 240 çift kuş besliyorsunuz benim beslediğim kuşun 5 katı biz yani eşim ve ben bu kadar kuşa ancak bakıyoruz herhalde sizin ekibiniz bayaa geniştir haa kuşları salmaya salıyor yemlerini sularını önüne koyuyorsanız bu başka ama şunu unutmayalım bizim yetiştirdiğimiz kuşların büyük çoğunluğu bir gün tek başlarına küçük bir kafeste evlere satılıyorlar bunu hesapladınızmı? Yani o kuşların yavruyken almaları gereken eğitimin olduğunu insanlarla barışık olması gerektiğini düşündünüzmü ve salmadan çıkan bir kuşun kafeste ne derece mutlu olabileceğini,sahibini ne derece mutlu etebileceğini düşündünüzmü? düşünmemişsiniz herhalde düşünseydiniz birden böyle 240 çift diye atlayıp bide bu miktarı beğenmemezlik yapmazdınız. Sizin yuva temizliğininden haberiniz varmı.... Saygılar sevgiler hepinize hoşçakalın bakabileceğiniz kadar kuş besleyin.
Ha unutmamışken söyleyim hovarda arkadaşımızın söylediği gibi arkadaşım gelmişsin 1 tane mesaj yazmışsın ve diyorsunki sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çiftlik açıyoruz demişsin. Daha önceki hizmetiniz neydiki burdaki insanlara şimdi daha iyisini vermek istiyorsunuz....