Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

küöük kapluş ile büyük kapluş aynı akvaryumda olursa???

benim biri 2 aylık diğeri 7 aylık iki tane kapluşum var ama bir de arkadaşımınki gelmek zorundA gelmesini bende istiyorum ama onunkisi 2 senelik bişey olrmu ????

img

_ceren_

17 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kesin konuşmak mümkün değil ama forumdan edindiğimiz tecrübelere göre büyük ihtimalle sorun çıkacaktır. Akvaryuma sonradan eklenen ufak bir kaplumbağa genelde içerde sorun çıkmasına sebep oluyor. Alışmadıkları yeni kaplumbağaya saldırı olağan bir durum. Gerçi sizde tam tersi yeni gelen iri olacak.  Ama  iri olan ufakları ısırmaya başlarsa nasıl engel olacaksınız. Bence risk var.

img

frozen

19 yıl 4 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

frozen in dediği gibi riskli bi iş ama ben kapluşlarımı aldığım yerde çok büyük kaplumbağalar ve çok küçükler bir aradaydı ve sorun yok gibiydi bence en iyisi denemek bi sorun olduğunu fark edersen tekrar ayırırsın

img

utqujoan

16 yıl 7 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

aynı şekilde benimde ekstradan üçüncü bir hayvanım oldu petshop`a vermeye kıyamadım hernekadar istemesemde bakmaya macbur kaldım.

http://img528.imageshack.us/my.php?image=dsc00223wy1.jpg

osman ve zarife nin büyük olması ve zarifenin durmadan küçüğü yemeye çalışmasından ötürü bebek hayvanı osman ve zarifenin eski akvaryumuna almak zorunda kaldım büyüyene kadar orda kalcak eğer imkanınız varsa sizede tavsiye ederim...

img

learnedrains

17 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

bizimkilerde sorun olmuyor..büyük ile küçükler mutlu:)

img

_ceren_

17 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ