Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryum Malzemeleri
5 YTL (Kısa Bir süre) Beyaz Kurt Kültürü (White Worms) Canlı Ye
BEYAZ KURT KÜLTÜRÜ (WHİTE WORMS) CANLI YEM KISA BİR SÜRE 5 YTL
Satılan Canlı(lar): Beyaz Kurt Kültürü (White Worms) Canlı Yem
Not:Aşılamalık kültür aldığınızda en az 20 gün kültürlerin kendilerine yataklık ortam hazırlamaları için beklemiş olursunuz ve bir o kadarda erişkin seviyeye gemesini beklersiniz.Benim size yolladığım kültürler aşılanmış kendi oluşturdukları kaplarda ve kendi oluşturdukları ortamlarında olup herhangi bir tarla (Kap) dan bir kaba yada poşete konularak gönderilmemektedir.
Kültürleri aldığınızda direk canlılarınıza ziyafet çektirebilir, isterseniz kültür tarlanızıda büyültebilirsiniz.Soğuk aylar bitiyor, elimdeki kültür fazlalığını azaltmak için kısa bir süre Beyaz Kurt Kültürü (White Worms) Canlı Yem ilanlarımın satış ücretini 5 YTL indirmiş bulunuyorum.Canlı yem kullanan arkadaşlarımız canlı yemin değerini ve canlıların ne kadar sevdiğini bilir, bilmeyenler ise bu canlı yemlerden verdikleri zaman kendi canlılarının nasıl mutlu olduklarını yemlere saldırırken gözleri ile görmüş olacaklar..
Tek Paket Kültür: 5 YTL (Aşılanmış paket ve direk canlılara verilmek üzere)
Adedi:Paket kültürler de 250-300 gr lık paketlerde (Kültür toprağı ile beraber) kültür içerisinde anaç,yavru ve yumurtaları bulunmaktadır.
Boyu: 1mm-2.5cm
İli/Semti: AMASYA/MERKEZ
İrtibat Bilgileri: ö.M e-mail [email protected]
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Heryere kargo firması ile olup.Kargo ücreti alıcı tarafından ödenecektir.
Fotoğraf: Aşağıdaki resimler, gönderdiğim kap ve tahmini kültür toprağı ile bereaber kültür ağırlığı (torf toprağı ile) 115-120gr.Ne aldığınızı bilin, ne kadar aldığınızı görün.
Diğer Ek Bilgiler:Beyaz kurtlar pek çok kriter yönünden ilgi çekici canlı yemlerdir. Başta balıklar olmak üzere pek çok amfibyum ( semenderler, kurbağalar) ve bazı kuş türleri ( bülbüller) için de kullanılabilecek ideal canlı yemlerdir.Size de göndereceğim Beyaz Kurt (White worms) kültürlerini ısısı 16 dereceyi geçmeyecek ve 10 derecenin altına düşmeyecek bir yerde tuttuğunuzda, harika üretebilip her hafta canlı yeminizi temin edebilirsiniz.Artık soğuk havalarda başladığına göre , balkonda veya camınızın önünde hava şartları don olmadığında üresin kültürler gelsin canlı yemler.Tabii kültürlerinize iyi baktığınız ve sıkılmadığınız takdirde ömür boyu canlı yeminizi de üretmiş olursunuz.Bu kurtlar balıklar için yüksek değerde protein ve yağ kaynağı olup üremelerinde ve gelişmelerinde haftada 1 defa vererek büyük farklılıklar görebilirsiniz.Beyaz kurtlar hijenik bir ortamda kapaklı bir kap içerisinde yetiştirildiklerinden hiçbir hastalık ve parazit riski taşımamaktadır.Deniz ve tatlı su akvaryumlarında rahatça canlı yem olarak kullanılabilirler. Erişkinlerinin boyları 2.5 cm`ye kadar ulaşabilir, büyük balıklar ve büyük yavrular için rahatlıkla kullanılabilirler.Benim Discuslar başta olmak üzere frontoza ve yunus balıklarım bu yeme doyamıyor.Heryerde bulabileceğiniz gibi bende kültürünüzü devam ettirebilmenize yardımcı olmak için üretim teknikleri ile ilgili bilgileride kültürle size yolluyorum.
Saygılar..