Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

işte benjamin işte akvaryumum :))

sonunda sizlerle küçük benjaminimi tanıştırabilicem, görüntü kalitesi çok ii diil ama zamanla onuda aşıcaz, :)) yorumlarınızı bekliyorum,

ecix çok tatlı bir kaplumbağanvar ama bana su biraz azmış gibigeldi uzaktanda çekersen ii olur

img

_ceren_

17 yıl 4 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

akvaryumunda resmini eklemiştim ama çıkmamış oldukça büyük bi akvaryumu var ve suyuda koca bi damacana sudan fazla aslında o kayalığın altı inanılmaz dolu:D yüksek yapabilmek için:D ama en kısa zamnda uzak resimlerinide ekleyeceğim,

Çok şeker bir surat bu, ne kadar tatlı ecix :D Kuru bölgeyi hem yüksek hem düz yüzeyli yapmak hep mesele, ama bence daha düz bir taş ayarlayabilsen Benjo çok rahat edecek ;) Çok şekermiş, ömrü uzun olsun :)

img

pinar1112

18 yıl 2 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

düz bir kuru alan oluşturdum :) güneşlenmeye bayılıyor

inanılmaz mutlu :) öyle diilmi ayaklarına bakın :D:D:D ne tatlı yaa

O bacağını yerim ben onun :D Yeni kuru bölgesiyle çok daha rahat görünüyor ecix :)

img

pinar1112

18 yıl 2 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili pınar ben ne yaparsam yapıyım düz ötesi bi kuru alanda yapsam benjamin o kayayı çok seviyor :)) bende almak istemiyorum onunla oynuyor sık sık :D izlemek müthiş bişi paylaşmak istedim :) çok daha mükemmel görüntüleri oluyor ama tam resmini çekicem beyzade pozisyon deiştirio:D

baksana şuna kocaman yere sığamamış gibi onun tepesinde:D karışmıyorum artık nasıl mutluysa öyle olsun :D tatlı belaam benjamin