Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
işte benjamin işte akvaryumum :))
sonunda sizlerle küçük benjaminimi tanıştırabilicem, görüntü kalitesi çok ii diil ama zamanla onuda aşıcaz, :)) yorumlarınızı bekliyorum,
ecix çok tatlı bir kaplumbağanvar ama bana su biraz azmış gibigeldi uzaktanda çekersen ii olur
akvaryumunda resmini eklemiştim ama çıkmamış oldukça büyük bi akvaryumu var ve suyuda koca bi damacana sudan fazla aslında o kayalığın altı inanılmaz dolu:D yüksek yapabilmek için:D ama en kısa zamnda uzak resimlerinide ekleyeceğim,
Çok şeker bir surat bu, ne kadar tatlı ecix :D Kuru bölgeyi hem yüksek hem düz yüzeyli yapmak hep mesele, ama bence daha düz bir taş ayarlayabilsen Benjo çok rahat edecek ;) Çok şekermiş, ömrü uzun olsun :)
düz bir kuru alan oluşturdum :) güneşlenmeye bayılıyor
inanılmaz mutlu :) öyle diilmi ayaklarına bakın :D:D:D ne tatlı yaa
O bacağını yerim ben onun :D Yeni kuru bölgesiyle çok daha rahat görünüyor ecix :)
sevgili pınar ben ne yaparsam yapıyım düz ötesi bi kuru alanda yapsam benjamin o kayayı çok seviyor :)) bende almak istemiyorum onunla oynuyor sık sık :D izlemek müthiş bişi paylaşmak istedim :) çok daha mükemmel görüntüleri oluyor ama tam resmini çekicem beyzade pozisyon deiştirio:D
baksana şuna kocaman yere sığamamış gibi onun tepesinde:D karışmıyorum artık nasıl mutluysa öyle olsun :D tatlı belaam benjamin