Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

vatoslar hakkında!!!

arkadaslar evimdeki akvaryumda 2 vatos besliyorum bunlara son günlerde itişmeler filan oluyor yanılmıyorsam çitfleşmek gibi bir arzuları var bunu nasıl anlarız ve düzgün güvenli bir çiftleşmeyi nasıl sağlarız? yani kısacası bu olay hakkında önerilerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekürler....

img

wolf_alone

19 yıl 11 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eee nbr yanıtlayayım vatozlari 30cm civariysa yumurtlama olur ama eminmisin disi erkek oldugundan nasil anlican herseyde oldugu gibi erkek buyuk disi ufak ve erkek surekli kovalar ayrica yumurlica zaman disini ve erkegin anus yuzgeclari cikar sonra hergun dip temizligi yapman gerekir yumurtalar 3 gun sonra cikicak ve artemia ile beslicen ve en onemli sey unutmadan solim cok buyuk bi akvaryum gerekir duzgun yumurta almak istiorsan ben bole yumurtlattım 2 sene once iii yumurtlatmalr wolf_alone basarilar

abooo desene işimiz var.... düzüştükleri kesin o onun üstüne cıkıor kafalasıyorlar bazen hızlı o yana bu yana gidiorlar korktugum seyde saten ayrı birr akvaryum almak .... extradan masraf cıktı... dur bakalım neler olcak hele saol bilgilerini paylaştıgın icin... nbr demişsiin calısıom kosuyom dan dini dandini oynuyon kedilerle :) hayat gecior iste böyleee yakında askerlik var ya ağustosda gidiom yada kasımda 3. yada 4. tertip olarak... kendine ii bak dostum

img

wolf_alone

19 yıl 11 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya masraf bosver degmez ya ayrica hadi hayırlisi erteletme fln yokmu sende bana daga var bakalim ne olacak cok kotu diolar ama bakalim hayırlisi kendine iii bak byyy