Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

golden retriever

arkadaşlar uygun fiyata golden retriever arıyorum.çok iyi akılacağından emin olablrsnz maddi durmumuz iyi ancak özel sebeplerden kendi çabalarımla uygun fiyata safkan golden sahibi olmak istiyorum neden uygun fiyata sahip olmak istioosun madem maddi durumuzun iide ?derseniz özelden yazın anlatayım en yakın zamanda benide golden sahibi yaparsnız sevinrm ona butun sevgimi verebleceimden emn olablrsnz...

img

relaxx

17 yıl 3 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende Golden Cocer Kırması var istersen Verebilirim. 300 Ytl Ye veriorm ve Cok tatlı bi köpek 2 buçuk aylık Fotolarıda var. Goldendan Daha tatlı diyebilirim. ilgilenirsen tel no: 05368213680

img

cansüman

17 yıl 3 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bende golden retriever var. Dişi. 3 aylık . Obur. 600 ytl ama. Dur,kalk,otur,bekle, al, komutlarına eğitimli. İstersen irtibata geç. [email protected]

img

iyontar

17 yıl 3 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

elimde 3,5 aylık safkan,eğitimli,aşılı şampanya rengi golden var.kızımızın rahatsızlığından dolayı acil satmak zorndayız.fiyat konusunu görüş[email protected]

img

oyakrky

17 yıl 3 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

oya hanım ekledm sizi ekleyeli çok oldu ama kabul etmemişsiniz engellemişsiniz beni :?

img

relaxx

17 yıl 3 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm bende de dişi golden var 7 aylık aşıları tam krem renginde kulakları koyu poposu beyaz çok şeker bişi satmak zorundayım düşünürsen ekle lütfen [email protected]

img

hurişş

17 yıl 3 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

300 mıylına golden 4 aylık ızmırdeyım ıstedıgın zaman verebılırım safkan hıc bı kırmalık yok msn [email protected]

img

bedbin

17 yıl 9 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ