Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

PINAR 112 bakarmısın???

Pınar,tavsiyelerine uydum akvaryum filtre aldım.ŞİMDİ kapluşlarımı görmelisin kocaman oldular...:D(senin sayende) kapluşlarım ve ben sana çok teşşekkür EDİYORUZ(VE DİĞERLERİNE DE TABİİ)

img

_ceren_

17 yıl 4 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hay allah çok mahçup oldum şimdi, rica ederim Cerencim, miniklere bir faydam olduysa ne mutlu bana :) Bıcırıklara sağlıklı, uzun ömürler dilerim :)

img

pinar1112

18 yıl 2 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkadaslar bn yeniyimde bnmde kaplumbagam var kırmızı yanaklı bu bölgedeki en iyi kaplumbaga bnde cok iyi bakıyorum da akvaryumu çatladı akvaryum alıcamda 7 gün grekiyo 7 gün boyunca onu nereye koyucam cevap yazarsanız sevinrim

img

ata999

17 yıl 3 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Isıtıcınız çok yüksek wattlı değilse ısıtıcıyı da takarak geniş bir leğende bir hafta kalmasının bir mahzuru olmaz sanıyorum. Tabi ısıtıcı mutlaka suyun altında kalmalı. Isınma lambasını ve mümkünse düzgün, iyice temizlenmiş bir kaya parçası olarak kuru bölgesini de taşıyabilirsiniz buraya. Leğenden kaçmamasını garantiye alın tabi, esintide kalmasın, üşümesin, en çok dikkat etmeniz gerekenler bunlar. Filtre koyamayacağınıza göre su değişimlerinde de uygun sıcaklıkta su eklemeye özen gösterin. Bir dereceyle ısıtıcının az su koyabileceğiniz leğende suyu fazla ısıtıp ısıtımadığını kontrol edebilirsiniz, aynı şekilde eklediğiniz suyun da fazla soğuk yada fazla sıcak olup olmadığını takip etmekte fayda var.

img

pinar1112

18 yıl 2 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya ona uygun legen yokta arkadsmda fazladan bi kap var ortasında dacık var palmiye agacı felan onu kullanayımmmı

img

ata999

ÖZEL MESAJ

ata 7 gün icin kullanabilirsin tabi ki olum fanusunu ama bende sana tavsiye annende buyuk ıhtımal olan camasır legenıne kacamayacakları kadar su koy gece yatmadan ve sabah kalkınca sularına ılık su ilave et cunku gece suları cok soguyor.

img

huleyn

17 yıl 5 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yenibi akvaryum aldım tüm akvaryum malzemesini yeniledim şimdi kaplumbagam cok rahat

img

ata999

ÖZEL MESAJ

bu arada tesekkürler

img

ata999

ÖZEL MESAJ

bişey sormak istiyorum ısıtıcı tamamen mi? suyun içinde kalıcak yoksa yarısı mı??

img

_ceren_

17 yıl 4 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ