Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

golden retriever (fiat sorun deil)

Arkadaşlar lütfen yarıdımcı olun eskişehirde yaşıyorum ve bir golden retriever almak istiyorum fiat hiç sorun deil yeterki kaliteli bir köpek olsn kahverengine yakın bir renkte küt burun koca kafalı bir golden arıyorum petshoplara gidio kazıklanmak istemiorm yardımcı olucak arkadaşlar [email protected] ekleyebilriler

illaki altın sarısı istemiyorsan bende bitane var [email protected]

img

turkhakani

17 yıl 3 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bizim 3,5 aylık dişi safkan,çipli,küt burun ve koca kafalı bir goldenımız var.tüm aşıları ve eğitimleri tamam.isterseniz fotolarını gönderebilirim. [email protected] fiyatı msn den görüşelim.

img

oyakrky

17 yıl 3 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım köpeğim goldeb saf 3 ay sonra doğurcak [email protected] elke konuşak ALTIN SARI;)

img

kontrol55

17 yıl 2 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam bende 7 aylık krem sarı bir golden var dişi 400 istiyorum ama eğer iyi bakabileceğine emin olursam fiyatı düşürürüm acil oldu çünkü yurtdışına gideceğim 2 ayım var daha fazla alışmayalım istiyorum birbirimize artık..bu adresten ulaşabilirsin [email protected]

img

hurişş

17 yıl 3 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

GOLDEN RETRIEVER secereli yavru fiyati 1000 - 1500 euro arasi. Tum belgeler birlikte Istanbul`da  temin edebiliyorum. Siparis uzerine yurtdisindan getiriyorum. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]