Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
benjamin tam gaz
merhaba kapluş severler bir kaç gün önce canım kapluşumun rahatsızlığını paylaşmıştım ve tamamen iyileştiğini haber vermek istedim aynı zamanda ona yeni ve mükemmel olduğunu düşündüğüm bir yaşam alanıda oluşturdum, kocaman ötesi bi akvaryum aldım ölçü olaylarından anlamıyorum ama standart bilgisayar masasından uzun kocaman battal boy bişi işte, içinde 2 tane ısıtıcısı var o derece, tabiki filitresi var, hatta hava motoru bile varki hoşlanmıyo die kullanmamaya başladım, kuru alansız asla oda var, uvb side var, ayrıca 70 w bi sarı ampulude var :) deliler gibi mutlu :D kumlarla oynuyor yüzüyor boloncuk savaşı veriyor 2 gündür 4 tane bildiğimiz kaplumbağ yemi büyüklüüünde elma parçaları veriyorum bayıla bayıla yiyo:D üşütmüştü gözü kapanmıştı damla ve kremle geçirdim onun için ayrıca mutluyum, o sakin durağan kapluş gitti yerine cıvıl cıvıl bi benjamin geldi:D bütün aile çok mutluyuz onu çok seviyoruz ama babam sürekli bu kerata bzi batırcak diyor:D annemse hala kurbaana bak falan dio anne o kurbaa diil diyorum kurbaya benziyor diyor:D:D:D çok eylenceli bi durumdayız kısacası ama filitre sesiyle artık uyuyamıyorum uyumadan önce malesef kapıyorum geç yatıp erken kalktıımdan sanırım oda alıştı:D :D:D:D hrkese teşekkür ederim yorumlarınızı bekliyrum şu resim ekleme olayınıda bi okim gerekli başlıktan resim eklicem,:D artık sık sık yazarım
Aman çok sevindim, hem iyileşmesine hem yeni akvaryuma :D Akvaryumunuzun fotoğraflarını mutlaka koyun, tabi Benjamin`in de :)