Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Yavru kedi almak istiyorum ve birkaç sorum var deneyimli kişilerden yardım bekliyorum!!! ANKARA

Merhaba, Bahçeli, müstakil bir evde yetiştirmek üzere yavru kedi istiyorum. Yazacağım durumlar göz önüne alınarak doğru kediyi bulabilirsem yıllardır kedi özlemi çeken biri olarak çok çok iyi bakılacağına şüpheniz olmasın. Ancak özgürlüğüne düşkün olmaması önemli. Çünkü bahçenin dışında, evin etrafında 7 yıldır tek bir kedi görünmediği hâlde çok sayıda sahipsiz köpek var ve bir kediyi hiç de hoş karşılayacaklarını sanmıyorum. Sonra üzücü bir olay yaşanmasını istemem. Öte yandan annem ve babam çok titizler, yani çok uzun tüylü bir kedi alınması, kedimle benim psikolojimizi bozacak sorunlara neden olabilir. Bu özgürlüğe düşkünlük meselesinde kedinin cinsiyeti bir farklılık yaratıyor mu? Bir sitede kedilerin cinslerine göre huyları listelenmiş, bu listelere ne kadar güvenilebilir acaba? Son olarak canayakın, okşanmayı, birlikte uyumayı seven, oyuncu olmakla birlikte hırçın olmayan, sık sık dışarıya çıkma isteği taşımayan bir kedi benim için doğru kedi. Kedilerin özelliklerini anlamak için kaç aylık olmaları gerekiyor? Yardımcı olacak herkese şimdiden sonsuz teşekkürler. Yıllarca beklemiş ve ailesinden onay almış biri olarak yanıtlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

img

hilalay

17 yıl 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected] adresine mail yazabilirsiniz.

img

hilalay

17 yıl 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

http://www.petarkadas.com/forumlar/%C3%BCcretsiz_kedi_verenler__arayanlar/ankaradan_3_renkli_di%C5%9Fi_tekir_kedi

img

mervetansi

17 yıl 3 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ben bocek...size mail ile fotograflarini yolladim .ilgilenirseniz yazin lutfen.. [email protected]

img

bocek

17 yıl 4 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ