Muhabbet Kuşları

slm
benim muhabbet kuşum var ve daha çok yeni.kuşun üşüyüp üşümediğini nasıl anlayabilirim? bide tüylerini kabartıyor neden acaba?

merhaba; eğer kuşun henüz yavru ise tüylerini kabartması normaldir. ortama alıştıkça ve büyüdükçe normal haline döner. eğer kuşunda aynı zamanda isal ve titreme varsa o zaman dikkat etmen gerekir.

tüy kabarması iiye isaret deildir.dıskısını gözlemle normal dısı bi durum varsa üsüdüğünü düsünebilirsin

mrb arkadaş kuşuna vitaform ver 3 gün üst üste eğer bir problemi varsa yardımcı olacaktır allahın izniyle problem yoksada zararı olmaz

gül 77 kuşunuzu derhal aldığınız yere iade edin.Bu kuş yavru ve büyük bir ihtimalle ishaldir.alacağınız kuş şu şekilde olmalıdır.1-tüyleri kabarık olmayacak 2-gözleri canlı olacak 3-kafeste veya salmada yerinde durmayan kıpır kıpır bir kuş olacak 4-tüyleri canlı olacak 5-yavru almak istiyorsanız gagasının uç kısımlarında siyahlıklar olması gerekir. bazı kuşçular maalesef zarar etmemek için hasta kuşları elinden çıkartmakta ve kuştan anlamayan mubişseverlerin hevesini kursağında bırakırlar.Bir kuş satar ancak bu müşteriden olurlar.Ben kuş dükkanı işletmiyorum,gözlemlerim böyle

Yanıtlamak için giriş yapın