Muhabbet Kuşları

muhabbet kuşum boncuğum seni unutmicam
canım boncuğum 5 senedir hiç hastalanmadan yaşamıştı taki 2 ay öncesine kadar önce uçamamaya başladı kanatlarını açtı düşürdü iki yana ilk başlarda anlamamıştık onun hasta olduğunu hatta ara ara düzeleyirdu bende hemen durumun aciliyetini farkedip veterinere götürdüm iki ilaç verdi suyuna biri insanların kullandığı bir ilaç(lincocin) içmezse suyunu getirin iğne yapalım dedi, boncuk içmedi suyunu ve nihayetinde iki iğneyi yaptırmak zorunda kaldım bu işlem daha 4 kere tekrarlanacakmış fakat içime sinmedi bir türlü başka başka veterinerleri aradım hepsi farklı şeyler söyledi pet shoptan ilaç aldım(veterinerin dediğne göre akciğerlerini üşütmüş) göğsünde hiç kesilmeyen hırıltılar geliyodu canım boncuğum artık bizle hiç ilgilenmiyordu hep uyuyordu iğne yaptırmadım ama veterinerin verdi ilacı az biraz zorla içirebildim sonra pet centerdan aldığım astım ilacını kulandım ama boncuk maalesef öldü ağlamaktan ve onu düşünmekten bende bitkin düştüm evdeki o sesi neşeyi özlüyorum ve mümkünse kuşlardan anlayan onların dertlerine derman olabilecek veteriner adresleri istiyorum ankarada(hiç beklenmedik bir zamanda hayatıma girdin ve hiç beklenmedik bir zamanda çıktın gittin melek oldun sen boncuk elimde olsa sana canımın yarısını veriridim seni hiç ama hiç unutmicam) yeni bir kuş alıcam senin gibi mavi erkek ve adı boncuk olacak ben onda seni görücem hep bitanem benim ) aynı sonu yeni alıcam boncuğumun yaşamasını istemiyorum lütfen ankarada bu işte uzman bi veteriner adresi bilen varsa yazsın ben kuşumun hastalanarak değil yaşlanarak eceliyse ölmesini istiyorum o zaman daha az acı çekerdim .....

basın sağolsun

benımde başıma aynı sorun gelmişti kşumun adı da boncuk aynı : ) ben bir kuşcu abime getirmiştim yem bile yiyemicek durumda idi kuşum şu suyuna katılan ilaçdan verdi bana ve kuşum 2. gündüen sonra tedavime cevap verdi elimle veriyodum ilaçını o zaman 4 yaşında idi şimdi 8ine gircek nerdeyse...çok üzüldüm senin adına sanki bir insanı kaybetmiş gibi üzülüyorumm :(

Yaşadığın üzüntüyü anlıyorum. Bende çok üzülmüştüm Gamzem öldüğünde. Evdeki bir çocuk olduğu için o olmayınca evde çok büyük bi eksiklik oluyor hep :( Hele ilk zamanlar. Fakat ben onun acısıyla yeni kuş aldım senin gibi hemen ama alışamadım Gazemi çok aradım. Sana tavsiyem yeni aldığın kuşlarına çok çok ilgi göster yoksa gelen gideni aratıyor diye düşünürsün. İnsan zannediyorki ölen kuşunun kaldığı yerden devam etcek yni kuşta hemen. Yada öyle istiyor. O konuşuyorsa buda konuşcak o oynuyosa buda öyle olacak gibi ama olmuyor işte. Oyüzden yeni aldığın kuşuna çok sabırlı davranman gerekecek. Unutma Boncuk`ta ilk aldığında onlar gibi senden uzak dururdu.. Başın Sağolsun.

Basin sag olsun.Benimde 3 ay önce Boncuk adindaki kusum öldü 6 yasindaydi birdenbire öldü noldugunu anliyamadik.Bir kusum daha var adi Rüzgar ama naptimsa boncuk gibi kendime alistiramadim Boncuku çok özlüyorum

çok teşekkür ederim arkadaşlar atlatmaya çalışıyorum hala ama aklıma geldikçe hala çok üzülüyorum şimdi yeni kuşlar alıyorum biri yeşil biri mavi iki erkek kuş ve yavru ama iki kuş olması beni düşündürüyo acaba boncuk kadar yakın olurlarmı bana diye ama ikisinide almak istiyorum ve onlarla çok ilgileneceğim inşallah beni çok severler

Yanıtlamak için giriş yapın