Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
KABUK SERTLESTİRİCİ
selam ilk defa bu siteye geldim ve cok memnun oldum. yaklasik 1 aydir evimin minik misafirlerine bu site sayesinde daha iyi bakabilecegime inaniyorum.... 1 ay once 2 tane kirmizi yanakli su kaplumbagsi aldik. biri disi biri de erkek olduguna inanarak. yaninda da bize kabuk sertlestirici verdiler. kulak pamugu ile haftada 1defa uzerine surun dediler. sizce bu iyi ve dogru birseymi. bu jel tosbik ve tosbişime bisey yapmazmi? gorusmek uzere tesekkurler simdiden.... .
kabuk sertlestiriciyi kullanmadım ama kullananlar tavsiye etmiyor.Gozlerine zarar verebiliyormus.Ben bugune kadar hıc kabuk sertlestirici kullanmama ragmen kabuklarında herhangi bir yumusama olmadı.Bunun ıcınde kalsıyum bakımından zengin yemler ve icinde D3 bulunduran bir vitamin gerekli.Havalar ısınmaya basladıgına gore 1 saat kadar da dırek gunes ısıgı alabılecegı bir yere koyarsan kabukları icin yeterli olur.
Hiçbir şeye faydası olmayan bir şeydir kullanmayınız, bu ve bunun gibi birçok sorunuz için forumu iyice araştırınız, tosbiklerinizin sağlığı için öğrenmeniz gereken çok ayrıntı var.