Arkadaşlar ben kuşları alalı 3-4 ay oldu hala yawru vermediler.o nijer tohumu mu neyse hiçbir işe yaramadı.lütfen bana bi akıl verin.ne yapmam lazım yaa.
slm arkadaş herkuşyavru verecek diye bişey yok zaten fakat dikkat etmemiz gereken bu kuşların cinsiyeti bizleri bazen yanıltabiliyor.öncelikle bunun kesin olması lazım kuş erkek gibi görünsede gagası tam rengini vermeyebiliyor.dikkat et kuşların 3-4 ay olmuş hala kavga ediyolarmı çok ,eyer durum normalsede yuvayı takıp biraz daha sabret bence ve sessiz olsun kaldıkları yer
ayrıca kafeste oyuncak olmamlı ayna merdiven zil vb
MERHABA BENDE EV DIŞINDA BAŞKA Bİ YERDE 7 ÇİFT BESLİYORUM HEPSİ DAHA YAVRULAR VARKEN YUMURTLUYOR İNADINA EVDEKİ ÇİFT YUMURTLAMIYORDU 2 AY OLDU BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNDÜM AMA ANLADIMKİ ÇİFTLERDEKİ ERKEK FAZLA EVCİL YANİ ÇOK İNSANCIL ONDAN ÇİFTLEŞMİYORMUŞ ŞU AN ONLARI BİZDEN BİRAZ UZAKLAŞTIRDIM 2 HAFTA KADAR SANIRIM YARINA KADAR DOĞURACAKLAR SENDE EĞER KUŞLARIN FAZLA EVCİLSE BİRAZ DAHA SABIRLA BEKLEMEN GEREKİYOR
OZZO kuşlarım kvga etmiyorlar ama dişi bazen erkeği gagalıyor birbirlerinde ayrılmıyorlar.erkek dişiden kaçıyor.tşkrler
bugra sanırım dişi dahaçok istekli sen erkek kuşu değişmelisin yerine dinamik çiftleşecek istekli bi erkek almalısın kuşcudan kesinlikle böyle yap damızlık erkek istiyorum dersin önümüz bahar eş tutarlarsa iyi yavru alabilirsin