Kuş Forumları > Kanarya
ORJİNAL BULGAR BİLEZİKLİ 7 KLOKLU MALİNULAR
ARKADAŞLAR BENDE BULGARİSTAN BİLEZİKLİ 99 PUANLI DİMİTRİ KUŞLARI İLE İVAN İVANOV VE GENE DİMİTRİ BİLEZİKLİ DİŞİ ORJİNAL BELÇİKA MALİNI VARDIR..KUŞLAR ŞUAN EŞE HAZIR VE HENÜZ YAVRU ALINMMAIŞTIR..99 PUANLI PAUN KARTI OLAN NALİNUA EŞİ İLE BİRLİKTE 230 YTL YE..DİĞER MALİNLAR İSE EŞİ İLE BİRLİKTE 200 YTL YE VERİLECEKTİR..TEK DİŞİ İSTEYEN VARSA GENE İVAN VE DİMİTRİ BİLEZİKLİ 75 YTL DİR...BU FİYATLAR PAÇOZ KUŞ FİYATINADIR..BEN BÜYÜK PARALAR VERDİM,AMA TAŞINMA SEBEBİ İLE SATMAK ZORUNDAYIM:.KUŞLARI BULGARİSTANLI EROL KESİCİDEN ALMIŞTIM....İRTİBAT İÇİN 0536.326,55.55..İSTANBUL MALTEPE
kuşlar takım olarak satılmıştır..sadece iki adet ivan ivanov dişi kalmıştır,,onlarda 2 tanesi 150 ytl dir...kuşlar eşe hazır henüz yavru alınmamıştır..yvzshn@msn com dan daha hızlı irtibata gecebilirsiniz.
ikisine 100 ytl vereyim cevap verirseniz :)
ilginz teşekkürler..kuşlar kırklareliye satılmıştır...hezerusta size cevap yazamdım kusus bakmayın..hem ilanınız yeni gördüm...hemde zaten o fitaylar bana uymazdı..dedimya ben cok daha fazla para vererel aldım...saygılarımla..