Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
İstanbul ücretsiz golden
Arkadaslar 6 yasında ki golden cinsi köpeğim tüm aşıları yapılmış eğtimli (zaten golden ne desen anlıyoda yinede eğitimli)vermek istiyorum. Hayvan düşmanı bi sitede oturuyorum ve artık çok zorluk çıkarıyolar. Ona gerçekten iyi bakabilecek ilgilenecek birini arıyorum. Bugun kadar hiç tasma takılmadı, dışarıya kiminle çıkarsa onun yanında gezer.
köpeğinize talibim cep nmaranızı verirseniz yada benim 05369624676 ararsanız sevinirim
bende istanbuldayım ilgilenebilirim
ben köpeği istiyorum eğer vermediyseniz telefonum 0555 743 67 12 burda size ulaşabilceğimiz bir numara veya mail adresi belirtmemişsiniz haber bekliyorum istanbul da yaşıyorum
benim bir dısı goldenım war neden bırtane daha olmasın eger sızcede anlasa bılırlerse ben almak ısterım adresım [email protected]
merhaba ben ıstanbulda oturuyorum ve 1 goldenım var ewde bakıyorum ona bı arkadas arıyorum dısı yada erkek fark etmez adresim [email protected] cvp beklıcem...
mrhaba ben burak... marmara üniversitesi öğrencisiyim daha öncede boğaziçinde okudum... aynı zamanda emre kınayın tiyatrosunda oyuncuyum.... köpeği mümkünse hemen sahiplenmek istiyorum... nişanlımj ve ben golden düşünüyorduk ama eğitim bizim için sorundu... bulmuşken kaçırmak istemioruz... istediğiniz zaman görebilirsiniz... 0533 342 6889 haber bekliorum msne ekledim sizi... hoşcakalın
eger vermedıysenız goldenızı yada baska varsa verebılırmısın??? kardeslerım cok ıstıyorlar bır golden köpuse ıhtıyacımız var [email protected]
resmini görebilirmiyim
kopegınızı almak ıstıyorum ıstanbula gelıcem sıze nasıl ulasabılırım