Köpek alıcamda şu özellikelrin olmsını istiyorum.APARTMANDA YAŞIYORUM
*Salya akıtmayacak veya çok çok az akıtıcak.
*Tüyleri dökülmeyecek veya çook çook az döklücekk.
*Evde oturucak ve uslu duracak haftaiçi 8 saat filan yanlız kalıcak.Sadece kendine ait odasında dolaşabilecek.
*Gerektiği zaman havlıcak.
*Mkasium sabah 45 dakka akşam 45 dakka gezdirilebilecek ama haftaiçi.haftasonu baya gezdirilcek.
*Birde uysal ve sevecen olacak.
*Denize girebilecek.
*Çabuk öğerenen bir köpek ve itaatkar olacak
Bu özelliklerde bir köpek varsa veya bu özlliklere yakın lütfen yardım edin sayın köpek bakanlar.
bence vazgeç...
bence pitbull 🔒 Üyelere Özel
SANA NASIL YARDIM EDİLİR BİLMİYORUM AMA BU İSTEDİKLERİN SEN EĞİTİRSEN OLUR
BEN APARTMANDA BİR GOLDEN BESLİYORUM DEDİĞİN GİBİ EVDE YANLIZ KALIYOR VE SADECE KENDİ ODASINDA DOLAŞIYIR AMA TÜY DÖKME SOROUNMUZ VAR YANİ ANLAYACAĞIN HEPSİNİ BİR ARADA BULAMAZSIN
Mrb bence boxerlar tam istedin özellikte bende yawru var 35 günlükler sütten kesildiler ilgilenirsen görüşelim 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel 250 ytl ye wericem
Ben ankarada yaşıyorum. 4buçuk aylık,dişi,masmavi gözlü,keskin maskeli, evde doğup büyümüş, havlama ve eşyalara zarar verme gibi huyları olmayan, standartların ve emsallerinin çok üzerinde bir husky`m var. Tüm aşıları tamam ve sağlık karnesi var ayrıca deri tasma,boyun zinciri ve fırçasınıda yeni aldım.
Aşı ve malzemelerinin değerinin karşılığında satmak zorundayım. İyi bakabilecek birine vermek istiyorum.
BENİM KÖPEĞİM BEN ÇALIŞTIĞIM İÇİN AKŞAMA KADAR TEK ODANIN İÇERİSİNDE VE YALNIZ.HAVLAMA VE EŞYALARA ZARAR VERME HUYU KESİNLİKLE YOK.AĞZI VE BURNU ÇOK KURU VE SALYA HİÇ YOK. SOĞUK HAVADA DAHİ BALKONDA KALABİLİYOR VE SUYU ÇOK SEVİYOR. TUVALET EĞİTİMİ VAR. OTUR,PATİ VER GİBİ KOMUTLARI ALIYOR VE ÇABUK ÖĞRENİYOR.DÜŞÜNÜRSENİZ KONUŞALIM
MAİL: 🔒 Üyelere Özel
O ÖZELLIKLRE SAHİP HATTA DAHADA İYİ DİYEBİLİRM BİZİM KÖPEGİMİZ. AMA ONU VERMIYORUZ MAALESEF:-)
YA SEN DALGA GEÇİYOSUN YADA HAYATTA HİÇ KÖPEK GÖRMEDİN GEREKTİGİ ZAMANI KESTİRİP O ZAMAN HAVLICAK, SALYASI AKMAYAN, TÜYLERİ DÖKMİCEK, 8 SAAT EVDE YALNIZ KALACAKTA USLU DURACAK İTAATKAR OLCAKMIŞ SEN KÖPEK BAKABILECEGINE EMINMISIN SEN BİR KÖPEK ALDA BEN SENI 2 AY SONRA GÖRİYİM BENCE SİZ PELUŞ BİR KÖPEK ALIN HEVES İÇİN ALDIGINIZ KÖPEKLERİ SONRA VERECEK TERKEDICEK YER ARIYOSUNUZ YADA VERDİGİM PARAYI ÇIKARAYIM DIYE ÜCRETLİ SATACAK YER ARIYOSUNUZ BENCE BU SEVDADAN VAZ GECİNDE BİR KÖPEK DAHA PERİŞAN OLMASIN AMA DİMİ
Bravo eda :)
merhaba. aradığın özelliklerin %90 nına sahip köpeğim var ve elimde olmayan nedenlerden dolayı bakabilecek bir aile arıyorum. 9 yaşında spanial cooker. dişi. 1 defa doğum yaptı. gerektiğinde uygun koşulları sağlarsan 2 gün yalnız kalabilir. bağlaman gerekirse yatar uyur sesi çıkmaz. evde kimse yok ise yabancı birini eve sokmaz. deniz kenarına gittiğinde tasması bağlı değil ise direk denize atlar.tüylerini sık sık kestirirsen tüy problemi de yaşamazsın. akıllı ve laf dinleyen bir köpek. odasını belirlersin kendisine kızıldığında oradan dışarı bile çıkmaz. ancak gerçekten bakabileceğine inanıyorsan bana mesaj at. çok zor durumda kaldığım ve onu ihmal etmek zorunda olduğum için sevgi verebilecek birisini arıyorum...