Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Köpek Alıcam Cins Arıyorum apartman dairesinde yaşıyorum
Ben yeni üye oldum siteye neyse konuya gelelim.Siz değerli tecrübe sahibi köpek bakıcılarından yardım istiyorum. *Apartman dairesinde yaşıyorum. *Tüy dökmeyecek veya çok az dökecek *Uysal saldırmayan *Kokusuz veya çok az kokan *Odamda bakıcam onun için saldırgan olmasın *Temiz bir köpek Arıyorum.Hepsi önemli değilde tüy dökmeyen kokusuz uysal olsun yeter.Bir de liseye başlayacağım şimdi OKS var büyük ihtimal OKS sonunda alcaz.Sabah gidicem 8`de filan.Erken kalkıp gezdirebilrim.Akşam gelincede gezdirebilrim ama çok deil 45-30 dakka filan.Yazında yazlığa gidecez orda 3 ay bakıcam.Neyse siz değerli köpek sahiplerine bir daha soruyorum en uygun köpek hangisi lütfen cevap yazın...!
Kucuk irk kopekler size en uygun. Ben her cins kopek siparis uzerine yurtdisindan getiriyorum. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]
merhaba benim 2.5 aylık dişi coocker ım var evlilik hazırlığı yaptığım için satmak zorunda kaldım aşıları 2 tanesi hariç tam sayılır konntrolleri ve karnesi tam.
Selam bizim 1 yaşında fındık kabuğu renginde fransız buldog muz var. ilgilenir misiniz