Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

kafesi ve aksesuarları birlikde hamster aranıyor!!!

arkadaşlar 1 adet syrian cinsi hamster kafesi ve mümkünse aksesuarları dahil 30 ytl yi geçmiyecek şekilde bir arayışım var ve mümkünse hamster yavru olursa sevinirim saygılar...

img

anaksunamun

17 yıl 4 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok zor ben aksesurasız sadece suluğu ve çarkı vardı kafesi 30`a aldım sen + hamster istiyosun bi de suriye benim aldığım kafeste yaşayamaz yani kafese bi 50 lira gömmen lazım +talaş+yem+hamster 70`e çıkar ;) benimki campbell ama kesinlikle önermiyorum çünkü çok ısırıyolar ve bilgisiz olanlar eğitemez ben eğittim beni ısırmıyor ilk hamster alanlar kesinlikle suriye alsın ;)

ısırıp ısırmaması çok önemli değil onların ısırmasından korktuğum söylenemez sevgi ve ilgiyle eğitilmiyecek hiç bir varlık yoktur benim nazarımda hele bi kendilerine kavuşayımda gerisi detay bende ;)

img

anaksunamun

ÖZEL MESAJ

ben kafes aksesuarlarıyla beraber hamsterımı satıyorum 3 buçk aylık kadar cinsini tam bilmiyorum bembeyaz kırmızı gözlüü kafes iki katlı tünelli bütün aksesuarları var.kafesimi 85 milyona almıştım yemi talaşı hamster kafesini 50 ytlden veriyorum ilgilenirsen [email protected] fiyatta anlaşabilirz önemli olan marimari sevcek birisine gitmesii bu arada istanbuldayım sevgiler damla

img

khiraz

17 yıl 4 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım seninle msnde görüşmüştük sen istanbul ben izmir olduğum için vede kargoyla göndermek istemediğin için malesef alamamıştım :S

img

anaksunamun

ÖZEL MESAJ