Diğer Evcil Forumları > Hamster
kafesi ve aksesuarları birlikde hamster aranıyor!!!
arkadaşlar 1 adet syrian cinsi hamster kafesi ve mümkünse aksesuarları dahil 30 ytl yi geçmiyecek şekilde bir arayışım var ve mümkünse hamster yavru olursa sevinirim saygılar...
çok zor ben aksesurasız sadece suluğu ve çarkı vardı kafesi 30`a aldım sen + hamster istiyosun bi de suriye benim aldığım kafeste yaşayamaz yani kafese bi 50 lira gömmen lazım +talaş+yem+hamster 70`e çıkar ;) benimki campbell ama kesinlikle önermiyorum çünkü çok ısırıyolar ve bilgisiz olanlar eğitemez ben eğittim beni ısırmıyor ilk hamster alanlar kesinlikle suriye alsın ;)
ısırıp ısırmaması çok önemli değil onların ısırmasından korktuğum söylenemez sevgi ve ilgiyle eğitilmiyecek hiç bir varlık yoktur benim nazarımda hele bi kendilerine kavuşayımda gerisi detay bende ;)
ben kafes aksesuarlarıyla beraber hamsterımı satıyorum 3 buçk aylık kadar cinsini tam bilmiyorum bembeyaz kırmızı gözlüü kafes iki katlı tünelli bütün aksesuarları var.kafesimi 85 milyona almıştım yemi talaşı hamster kafesini 50 ytlden veriyorum ilgilenirsen [email protected] fiyatta anlaşabilirz önemli olan marimari sevcek birisine gitmesii bu arada istanbuldayım sevgiler damla
arkadaşım seninle msnde görüşmüştük sen istanbul ben izmir olduğum için vede kargoyla göndermek istemediğin için malesef alamamıştım :S