Kuş Forumları > Kanarya
damızlık eş kanarya arıyorum
selamlar yavru alabileceğim damızlık çift eş kanarya arıyorum. kocaelinde oturuyorum istanbul anadolu yakasına gele bilirim.bende bir adet kırma bir adet de sarı renkte kanaryam var ama kanaryamın dişi yada erkek olduhunu bilmiyorum işin doğrusu pekte anlamıyorum.ama üretmek ve kendi kuşlarımın yavrularını büyütmek istiyorum.bana [email protected] dan ulaşa bilirsiniz.şimdiden teşekkür ederim
selam arkadaşım...bu mevsimde eşe atmak için kanarya bulman birz zordur..aslında halinizden amatör olduğunuz belli..ana önemli değil bende en iyi yavrularımı amatörken aldım...eger ilgilenirseniz bende bulgaristan bilezikli 7 kloklu malinualar var,hepsi yarışmalık kuşlar,bazıları 99 puan bazıları 108 puan..erkekli dişili 200 ytl ye satıyorum..yani paçoz kuş fiyatına..kuşlar eşe hazır neredeyse yumurtlayacaklar,sağlıklı ve ve gzüeller ..ben istanbul anadolu yakası kartal tarafında oturuyorum.haftada bir defada adapazarına gidiyorum..ban ulşmak istersen 0536,326,55,55 telden yada [email protected] dan ulaşabilirsin...malinualar hakkındaki bilgileri etrafında uzman varsa öğrenebilirsin..