Muhabbet Kuşları

kusum hasta yardım
merhaba, öncelikle kuşum 11 yaşında mavi,erkek uzun bi zamandır tek ayağının üstüne çok basmıyordu hep onu kaldırıyordu uyurken falan biyerlere takılıyor incitmiştir diye düşündüm.. bugun tüyleri kabarık uyuklama halinde konarken acıyan ayağını kullanmıyor dengesini kaybediyor karnının üstüne ve diğer ayağına ağarlık veriyor neşesiz uyuyor sadece.. ayağına eklemlerdeki ağrıyı alan bi sprey sıktım (iyimi yaptım bilmiyorum) spreyi surerken fark ettim parmaklarını kıvırmıyor ayağı hareket ediyor fakat sanki hissiz gibi yarın kuşçuya götürücem ne olmuş olabilir yardım ederseniz sevi nirim..

romatizma olabilirmi bugun daha iyi ayagının ustune basabiliyor.. uyukluyor yine yardım edin lütfen..

daha ciddi bi rahatsızlık gibi duruyor. veterinere götürmeni tavsiye ederim bu tür rahatsızlıklarda gec kalmak ii olmaz

merhaba, kuşçuya götürdüm veterinere güvenemiyorum iki yıl önce rahatsızlandıgında çok hırpalamıştı(elinde hamur gibi oynadı canını çok acıtarak) en son müdahale etmek zorunda kalmıştım karnı patlak gibi saçma şeyler söylemişti... kedi ve köpeklerle ilgileniyorlar daha çok önemsemiyorlar kuşu malesef.. kuşçu şöle dedi;ayağında kırık gibi olay yaşanmış baya bi zaman önce bunu farketmemişiz çok taktırıyordu ayaklarını gidip kurtarıncaya kadar zaman geçiyordu tabi.. tüy dökümü geçirdiği için karın ağrısı birde ayağındaki arıza birleşince ondan bitkin düşüyormuş..yapıcak bişi olmadıgını söyledi..teramisin aldım bu arada teramisin deri için olanı diilmi kullanmam gereken birde yaşlandığını 70 yaşındaki bi insan gibi düşünmemi söyledi..ama şu an neşeli ayağını yine topluyor hassas davranıyor konuşuyor.. avisol vitamin aldım..yumurta,meyve,peynir falan yediriyorum kas ağrıları için alkol karışımı bi sprey sürüyorum ayağının acısını alması için işe yarıyor..başka yapabiliceğim bişi varmı? o benim için çok önemli elimden geleni yapmak istiyorum.

kusunu ayağının takılabileceği perde örtü vb ortamlardan uzak tutabilirsin

Geçmiş olsun arkadaşım benimde Uğur adında bembeyaz bi kuşum vardı.Onunda ayağında problemi vardı ayağını fln çekiyordu havada tutuyordu ve pek o ayağını kullanmıyordu bigün eve geldiğimde kafesin içinde yere düşmüş can çekişirken buldum.Ayağı kıpkırmızıydı bence zaman kaybetmeden bir hekime götürün sonu Uğur`um gibi olmasın.

Yanıtlamak için giriş yapın