Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanarya

Mesaj Ekle

orjinal boncuklu manilio dişi arıyorum

Merhaba arkadaşlar ankarada oturmaktayım orjinal bileyzikli 2007 doğumlu ve iyi bir üreticinin dişi manilousu lağzım olanlar mesaj bırakır ve ücretini bildirirse sevinirim.tşk edrim

img

türkiyem__

17 yıl 4 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2006 var

img

angora111

17 yıl 3 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm belgeli puanlı orjinal 93-108 arası malinualar mevcut ve dişileride ercan koçoglu batıkent ankara 05425718166

img

uzmankanaryacı

20 yıl 10 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Elimde çok iyi bir dişi malinua var. Tr bilezikli,Hantis Alioğlu kanından.

img

angora111

ÖZEL MESAJ

Bu yıl yalnızca bir çift eşleştirdiğim için, Hantis Alioğlu kanından gelen, Ankara bilezikli orijinal 1 dişi Belçika Malinuası satılıktır. İsteyenlere resim ve bilezik bilgisi verebilirim.Aldığımdan çok daha ucuza satıyorum.

img

angora111

ÖZEL MESAJ

Bu yıl yalnızca bir çift eşleştirdiğim için, Hantis Alioğlu kanından gelen, Ankara bilezikli orijinal 1 dişi Belçika Malinuası satılıktır. İsteyenlere resim ve bilezik bilgisi verebilirim.Aldığımdan çok daha ucuza satıyorum. [email protected]

img

angora111

ÖZEL MESAJ

Bu yıl yalnızca bir çift eşleştirdiğim için, Hantis Alioğlu kanından gelen, Ankara bilezikli orijinal 1 dişi Belçika Malinuası satılıktır. İsteyenlere resim ve bilezik bilgisi verebilirim.Aldığımdan çok daha ucuza satıyorum. [email protected]

img

angora111

ÖZEL MESAJ

sayın türkiyem önce türkçeyi iyi ögrenelim ne yazdıgımızı bilelim.bileyzik degil bilezik.ayrıca iyi bir üreticiden dişi malinua istiyorsun ama daha kuşun adını dogru bilmiyorsun.MALİNUA arkadaşım o kuşların ismi.hassasiyetiniz için teşekkürler....

img

ventum35

17 yıl 11 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ