Kuş Forumları > Kanarya
orjinal boncuklu manilio dişi arıyorum
Merhaba arkadaşlar ankarada oturmaktayım orjinal bileyzikli 2007 doğumlu ve iyi bir üreticinin dişi manilousu lağzım olanlar mesaj bırakır ve ücretini bildirirse sevinirim.tşk edrim
2006 var
slm belgeli puanlı orjinal 93-108 arası malinualar mevcut ve dişileride ercan koçoglu batıkent ankara 05425718166
Elimde çok iyi bir dişi malinua var. Tr bilezikli,Hantis Alioğlu kanından.
Bu yıl yalnızca bir çift eşleştirdiğim için, Hantis Alioğlu kanından gelen, Ankara bilezikli orijinal 1 dişi Belçika Malinuası satılıktır. İsteyenlere resim ve bilezik bilgisi verebilirim.Aldığımdan çok daha ucuza satıyorum.
Bu yıl yalnızca bir çift eşleştirdiğim için, Hantis Alioğlu kanından gelen, Ankara bilezikli orijinal 1 dişi Belçika Malinuası satılıktır. İsteyenlere resim ve bilezik bilgisi verebilirim.Aldığımdan çok daha ucuza satıyorum. [email protected]
Bu yıl yalnızca bir çift eşleştirdiğim için, Hantis Alioğlu kanından gelen, Ankara bilezikli orijinal 1 dişi Belçika Malinuası satılıktır. İsteyenlere resim ve bilezik bilgisi verebilirim.Aldığımdan çok daha ucuza satıyorum. [email protected]
sayın türkiyem önce türkçeyi iyi ögrenelim ne yazdıgımızı bilelim.bileyzik degil bilezik.ayrıca iyi bir üreticiden dişi malinua istiyorsun ama daha kuşun adını dogru bilmiyorsun.MALİNUA arkadaşım o kuşların ismi.hassasiyetiniz için teşekkürler....