Merhaba arkadaşlar ankarada oturmaktayım orjinal bileyzikli 2007 doğumlu ve iyi bir üreticinin dişi manilousu lağzım olanlar mesaj bırakır ve ücretini bildirirse sevinirim.tşk edrim
2006 var
slm belgeli puanlı orjinal 93-108 arası malinualar mevcut ve dişileride ercan koçoglu batıkent ankara 🔒 Üyelere Özel
Elimde çok iyi bir dişi malinua var. Tr bilezikli,Hantis Alioğlu kanından.
Bu yıl yalnızca bir çift eşleştirdiğim için, Hantis Alioğlu kanından gelen, Ankara bilezikli orijinal 1 dişi Belçika Malinuası satılıktır. İsteyenlere resim ve bilezik bilgisi verebilirim.Aldığımdan çok daha ucuza satıyorum.
Bu yıl yalnızca bir çift eşleştirdiğim için, Hantis Alioğlu kanından gelen, Ankara bilezikli orijinal 1 dişi Belçika Malinuası satılıktır. İsteyenlere resim ve bilezik bilgisi verebilirim.Aldığımdan çok daha ucuza satıyorum.
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
sayın türkiyem önce türkçeyi iyi ögrenelim ne yazdıgımızı bilelim.bileyzik degil bilezik.ayrıca iyi bir üreticiden dişi malinua istiyorsun ama daha kuşun adını dogru bilmiyorsun.MALİNUA arkadaşım o kuşların ismi.hassasiyetiniz için teşekkürler....