Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

vicdan azabimdan beni kurtarin lutfen!

Arkadaslar, Istanbul esenkentte oturuyorum. Daha dun yesil bir su kaplumbagasi aldim. Hem de konu hakkinda hicbir bilgi sahibi olmadan. Ona gerekli akvaryum ve ekipmani saglayamayacagim. Onu aldigim yere geri versem, onlar da bilincsiz insanlara satacaklar buyuk ihtimal. Kaplumbagam hic mutlu gozukmuyor. Zaten daracik bir plastik kutuda nasil mutu olabilirdi ki? Sizden ricam, gerekli akvaryum, isik, sicaklik vs... gibi kosulari saglayabilecekseniz ve bilincli iseniz, kaplumbagami almaniz. Hicbir ucret istemiyorum. Tek tesellim ona biraz olsun ozgurlugunu ve iyi bir yasam alanini vermek olabilir. Ilgilenen arkadaslar bana hemen ulassin lutfen. cep no: 0555 847 74 44 Is no .: 0212 672 30 15 ( dahili no: 205) Arzu.

img

aubergine

17 yıl 4 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

gerekli ekipmanı sağlayamamanın sebebi nedir? toplasan 60- 70 lira ama daha sonra onu çok sevmen ve emek vermen gerek. kusura bakma ama sen galiba onun ağır sorumluğundan çekindin yani mazeretin çok geçersiz. onu çok seveceksin ki o da günün bütün yorgunluğunu unutturacak sana...

img

deryailesezer

17 yıl 6 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Geri iade etme konusunda çok haklısınız.. Umarım en kısa zamanda ona iyi bir Sahip bulabilirsiniz..Kendinizi fazla suçlamayın bi yandanda ne şanslıki sizin gibi iyi niyetli birinin eline düşmüş... Çoğu kaplumbağa çocukların eline oyuncak yerine verilebiliyor ßu durumda çok acı gerçekten

img

rapbey

19 yıl 6 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

öle yada böyle ne fark ederki arkadaşımız gayet mantıklı bişey yapıyor eğer o imkanları bi şekilde sağlayamıcaksa yada ilgilenemycekse bunu yapabilicek birine vermesi daha mantıklı değilmi ? Zaten kapluşu düşünmüyor olsaydı gidip petshop`a geri verirdi diye düşünüyorum...

img

sensoz2002

20 yıl 3 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben almak isterim eğer hala birilerine vermediyseniz...

img

kerkerecardon

17 yıl 6 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ