Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

Çekirge kuş yemi

Merhaba Arkadaşlar Çekirge konservemizi satışa hazır hale getirmiş bulunmaktayız.Kullanım alanları :Kuş,Kaplumbağa,Kurbağa,Kertenkele,Bukalemun,İguana ve diğer tüm sürüngenler ile birlikte Balık ve balık tutma yemi olarak kullanılmaktadır.İlgileniyorsanız lütfen irtibat kurunuz. E.Serdar Baki 0532 277 92 00 0232 877 77 07

Merhaba Kanaryaseverler,
Bugün tavsiye üzerine kanarya konusunda uzman olan Bornova da oturan Erdinç bey ile buluştuk.Kısa bir sohbetten sonra evine gittik ve onlarca her cins kanaryayı görünce açıkcası şaşkınlığımı gizliyemedim.Erdinç bey ile beraber yanımda götürdüğüm 17 li büyük boy ve 20 li orta boy çekirge konservesini açarak kanaryalara vermeye başladık.Bazıları belli bir süre inceledi ve sonra yediler.Bazılarınada birkaç parça yaparak verdik onlar daha çabuk yediler.Erdinç bey ürünün çok güzel olduğunu tüm bile verilse geriye birşey kalmıyacağını ve eğer kuşlar toplu haldeyken verilirse yeme psikolojisinin daha yüksek olduğunu söyledi.Erdinç beyin evinde inşaat olduğu için denemeleri kısıtlı zamanda yaptık.Bir hafta boyunca Erdinç beye nımune vereceğim ve asıl ondan sonra Erdinç beyin görüşlerini size aktaracağım.Ama şunuda belirteyimki Erdinç bey kanaryaların bu ürünü kesinlikle severek yiyecekleri doğrultusunda görüşleri var.Aşağıda bugünkü ziyaretten bazı resimler gönderiyorum.

Saygılarımla

Serdar Baki

www.sbgrasshopper.com

Bravo yani çok zekice bir işe girişmişiniz Serdar bey sonuçları merakla bekliyoruz ben sitenizden de takip ediyorum..iyi günler..

img

hear_my_sound

19 yıl 5 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

TEBRİK EDERİM

Merhaba Arkadaşlar Ürünümüz İstanbul Mısır Çarşısında Köşk Akvaryum tarafından satılmaya başlanmış ve çok büyük bir başarı elde etmiştir.Nihayi tüketicilere çok az kar payı koyarak satan ve çok faydalı ve doğal olan ürünün gerçekten tanınması için çaba sarfeden ve ticari bir kazanç düşünmiyen ,sadece ihracat yapan ve yıllardır sıkıntılara göğüs geren firmamıza yardım amacı güden Köşk Akvaryuma saygılarımızı sizin nezdinizdede bildirmekten kıvanç duyarım.. Serdar Baki www.sbgrasshopper.com NOT Ayrıca 1 Levent teki Volkan Pet Market özellikle kediler kuşlar ve su kaplumbağaları ile etçil akvaryum balıkları için satışlara başlamıştır..