Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

sülün keklik mandarin ördeği yumurtaları - 2.sayfa

Halkalı sülün çeşitleri ,gümüş sülün ,kral sülün ,mandarin ördeği,kınalı keklik .bobwhite bıldırcın yumurtaları civcivleri palazları sınırsız sayıda satılıktır kargo ile gönderilir. Not , Milli parklardan üretim izni vardır Tayfun Buyukoğlu [email protected]

img

suluncu

20 yıl 9 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

elinizde hala var mı varsa bana yardımcı olur musunuz tayfun bey bende keklik almayı düşünüyorum fiyat listesi lazım adresime yollar mısınız [email protected] acil cevabınızı bekliyorum... iyi günler ayrıca döllü yumurtaların fiyatını ve bıldırcınların fiyatlarınıda yazarsanız sevinirim...

damızlık kınalı keklik yumurtalarının fiyatlarını bana email atarmısı[email protected]

img

skorski

17 yıl 5 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar bu msjın tarihi baya eski ama hala güncel mi acaba.Eğer güncelse ben de sülün yumurtalarının fiyatlarını öğrenmek istiyorum

img

serkan572

17 yıl 5 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhabalar.ben sizinle sulun ve keklik yumurtasi konusunda konusmak istiyorum.Bakidayam adresim [email protected] bekliyorum.

img

faraz

16 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

halen elınızde mevcutmu ?

bana 3 tane mandarin yumurtası acil lazım .net cvp beklıorum. mail adresim [email protected] cep tel : 5415643667

img

sirayet54

15 yıl 1 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ