Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryum Malzemeleri

Mesaj Ekle

ÖNEMLİ!!! üRETİMHNEMDEKİ ÜM BALIKLARI ÇALDILAR SOYULDUM

ÜRETİM HANEMDE HIRSIZLIK 25.02.2008 tarihi sabah vakitleri üretim haneme gittiğimde karşılaşmak istemediğim en kötü manzarayla karşılaştım kapının açık olduğunu gördüm.İçeri girdiğimde olanlar olmuştu.Satış bölümündeki discus,melek ve karma cichlıt balıklarım.Aşağı üretimhaneye indiğimde ise tamamen yıkıldım.Anaç meleklerimin tamamı discuslarım,iki havuz kılıçkuyruklarım,küçük melek gruplarım gitmişti.Kendime geldikçe eksikliklerin farkına varmaya başladım.Yem kovalarım,akvaryum motorları,hava motorları vb.Çok çirkin olan bu olay beni derinden üzdü 1.5 yıllık emeğimi de çalmışlardı.Kaybolan zamanamı anaç balıklarımamı yanayım bilemiyorum.Bunun kimseye hayır getireceğini zannetmiyorum.Hırsızlık ve parmak izi ekipleri gerekli işlemleri yaptılar.Zaman gerçekten iyi değil hiç emek vermeden bunları çalanlar o balıklardan nasıl olur da kazanç elde etmeye çalışacaklar merak ediyorum.Duyarlı olan her yere haber vermek için arkadaşlar kolları sıvadılar. Dikkat çekici balık fiyatlarında lütfen beni haberdar edin Zararım Çok Büyük GSM:0537 370 42 97 GSM:0506 598 29 85 [email protected]

img

oakvaryum

17 yıl 4 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ