Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

KÖPEK ARIYORUM

Öncelikle selamlar! Ben 21 yaşındayım ve bu zamana kadar hiç köpek beslemedim ama köpeklere karşı inanılmaz bir sevgim var.Başka hayvanlar besledim ama köpeğe pek cesaret edemedim.Şimdide köpek almak istiyorum.Bu konuda evde beslenebilicek birkaç tür öğrendim bunlardan biri,chow chow diğeri ise basset hound tabi terrier ve cockerda olabilir.Kısacası;fazla büyümeyen,tüy sorunu az olan,yavru bir köpek istiyorum fakat öyle petshoplara gidip bakıcak vaktim olmuyo aynı zamanda çalışıyorumda!büyütmekte gerekli desteği annemde vericektir.Para olayı ise en fazla 600 verebilirim sanırım:) Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim...

img

liones

17 yıl 2 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

0541 350 71 77 irtibata geçersen yardımcı olmaya çalışırım

img

bay_ciin

17 yıl 5 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba bizim elimzde var isterseniz msn adreslerimi ekleyin goruselim [email protected] [email protected]

img

k9ciftligi

17 yıl 9 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ankaradanım 3.5 aylık erkek pekinesim var çiş eğitimi var. aşıları ve kimliği var. tasması maması mama kapları yatagı taragı sampuanı vıtamını elbisesi v.s. tüm eşyaları ile birlikte 550 ytl ye sahiplendireceğim. sebebide 5 yasında bir oglum var ve köpeğimi kıskanıyor hayata küstü resmen kıskançlıktan yoksa ondan ayrılmayı hiç istemiyordum düşünürseniz bana 0 541 355 1212 nolu telefondanda ulaşabilirsiniz hoşçakalın

img

aslieroglu

17 yıl 1 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ