Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Uçak Yolculuğu Paşama Zarar Verirmi ?????
merhaba arkadaşlar, uçak yolculuğu kaplumbağama zarar verirmi ??? Basınçtan dolayı herhangi bi zarar olabilirmi bilginiz varsa bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...
Basınçtan birşey olacağını sanmıyorumda bir çok ufak canlı uçağa biner ama kargoya mı vereceksiniz. Kargo bölümünde ısı durumu nasıl kontrol edilecek soğuktan donmasın. Soğuktan ölen köpekler biliyorum. Kucakta gidecekse önceden bir sorun çünkü son anda izin vermeyebilirler.
bence de uçağa alacaklarını sanmıyorum. kargoya da sakın verme. ölebilir. ben otobüste götürmüştüm ama o kolaydı. bi kabın dibine sünger koydum kaymasınlar sarsılmasınlar diye. az bişey de su koydum. allahtan yazdı suları soğumadı. ara sıra açıp havalandırıp öyle götürdüm. bişey olacak diye korkumdan 18 saat uyuyamadım.
Merhabalar ucak yolculugu bir zarar vermiyor ben kaplumbagalarimi getirdim türkiyeden almanyaya yolculuk ettiler biraz huzursuz oldular ama bisey olmadi tabiki onlari havasiz ve bunalicak bir sekilde tasimamak sartiyla 4 aydirda bizimle birlikteler cok sekerler
Aman sakın kargoya vermeyin tabi, hatta bence sormakla da yetinmeyip yazılı bir izin alın ki garanti olsun, ne yapacakları belli olmaz. Taşırken de genişçe bir kabı yumuşak havlularla kaplayın, yanınızda yedek havlu da olsun, dışkılarsa değiştirirsiniz, kapaklı bir kap olsun ama küçük hava delikleri de açın. Alttan sıcak su torbası ya da sıcak su dolu bir termosla kabı ısıtmakta büyük fayda var. Kabın içine ise kesinlikle su koymayın.
çok teşekkür ederim frozen, pinar1112, funnycat, Mavis79....