Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

HAMSTER YAVRUSU İÇİN YARDIM LUTFEN!!!

arkadaşlar hamsterım doğurduğu zaman 5-4 yavrusu oluyor ama 1 tane kalıor her zman diğerlerini anne yiyor kalan 1 tanede ayırdığımda öluyor.. ne zaman ayırmak lazım yavruları annenın yanından yavruları ayırdığımız zaman ne yedırmemız lazım yavrulara lutfen yardım edın hamsterım yıne hamıle çunku doğuma az kaldı [email protected] yada [email protected] a da yazabılırsınız

img

ozcanvarol

17 yıl 4 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yavrular doğduğunda amnneyle babayı kesinlikle ayırmalısın..anne yavruları babadan kıskanıp genelde yer..bide yavruları eline almamalısın,evin çatısını açıp bakmamalısın,ozamanda kıskançlıktan yada sinirlendiği için yavruları yer..yavruları anneden 15-20 gün sonra ayırmalısın yani sütten kesilip kendi başlarına yem yedikleri zamana kadar.bunları yaparsan sorun olmayacaktır.önemli birşey daha söyliyim,anne hamilelik ve emzirme döneminde çok iyi beslenmelidir,2-3 günde bir sütlü ekmek,hergün haşlanmış sebze vermelisin,bu bebeklerin sağlıklı olmaları için çok önemli.

img

spidergonzales

17 yıl 6 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

o yavrularını yiyo çünkü sen hep yavrulara bakıyorsundur annede yavrularını sen yiyceksin sanıp protein sana gideceğine benim olsun diyip yavruları yiyo. hamster yavruladığı zaman evdeki en sessiz en karanlık odada olmalı ,seninde anneyle ve yavruları ellememen lazım yoksa yavruları yine yer.eğer hala yiyosa yavrularını sen yavrulardan birini al 1 den çoğunu ısıtamassın hadi 2 tane aldiyelim o yavrularıda 10 gün geçtikten sonra al. aldığın yavrulara nasıl bakacağına gelelim bir kere yavru cok sıcak olması lazım yavrunun üstünü pet shoplarda satılan iguana ısıtıcı pedleri var onlardan koy yavruya şırıngayla süt-su karışımı vermen lazım şırınga diyince iğne anlama iğnesini çıkart ağzına doğru sık şırıngayı şimdi sorucaksın ne kadar su süt karışımı olcak şöyle 3çsyksşığı düte 3 çsy ksşığı su ok?

teşekkurler arkadaşlar inşallah şimdide bişi olmaz ...

img

ozcanvarol

17 yıl 4 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ