Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

UV Lamba

Merhabalar, Kaplumbagalar icin UV lamba (floresan degil, evlerimizde kullandigimiz lamba seklinde) bulabilecegim bir internet sitesi tavsiye edebilecek biri var mi (ya da Izmir`de bulabilecegim bir Petshop) ? Saygilarimla

img

seamansoul

20 yıl 10 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

http://www.juenpetmarket.com/urun_detay.aspx?kat=152&urn=4522 buraya bir bakın ben tosbiklerin yemlerini buradan alıyorum gayet iyi bir site...

img

deryailesezer

17 yıl 6 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eğer ampul şeklinde soruyorsan Türkiyede bulabileceğini sanmam...

img

deryailesezer

17 yıl 6 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yani normal ampul şeklinde UVB arıyorsunuz değil mi? Malesef yok Türkiye`de hiçbir şekilde, çok aramaştım ben de, hatta bir sitede bulmuş, burada konu olarak da açmıştım, ama o da çok kısa zaman sonra kaldırıldı tamamen mağzadan.

img

pinar1112

18 yıl 2 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhabalar pinar1112, Uzun zamandir foruma yazmiyordum, eskiden oldugu gibi ilk cevap yine sizden geldi, oncelikle tesekkur ederim :) Aslina bakarsaniz, Izmir`de -isim vermekten cekiniyorum, reklam olarak karsilanir mi bilemiyorum ama- bir pet shop ta iki uc hafta once ampul seklinde bir UV lamba gordum, ama satin alacak vaktim yoktu, ve onunden gecip gittim. Bugun gittigimde ise satildigini, ve bir daha gelmeyecegini soylediler. Sanirim sansim yaver gitmedi :/ Turkiye`de bulamayacagimi soylediniz, peki yurtdisindan, yine internet vasitasi ile, Turkiye`ye girisine problem yasamadan siparis edebilecegimiz bir kaynak biliyor musunuz ?

img

seamansoul

20 yıl 10 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Siz de benim gibi gece kuşusunuz demek :) Doğrusu yurtdışından sipariş konusunda tek güvendiğim site amazon`dur, gerçi hiç elektronik eşya siparişi vermedim hiçbir siteden ama daha önce kitap siparişlerim sırasında (ki kitabın çok daha rahat gelmesi lazım diye bir mantık yürütüyorum) en ciddi firmalarda bile pek çok sorun yaşadım, refundlarla uğraştım durdum, amazon sorunsuzca ulaştırdı hep siparişlerimi. Bu yüzden amazon`dan uvb siparişi vermeyi denemiştim, ancak o da bu tip malzemeleri Türkiye`ye getirmiyormuş malesef (gerçi epey bir zaman geçti, tekrar bir denemek lazım). ebay`de bulunuyor ve ülkemize de getiriyor, ama gönül rahatlığıyla öneremem size doğrusu, beni baş bezidirici siteydi laf aramızda, gerçi benim şansım da olabilir tabi, ama tavsiye derseniz, edemem, sadece şahsi tecrübelerime dayanarak, bunu da özellikle vurgulıyım, memnun olan da pek çok kişi vardır. Bir de şöyle bir durum var ki ebay`den sorunsuzca gelse bile gümrükte, özellikle bu tip elektronik eşya sınıfına girecek malzemeler çok takılıyor, gerçi bu özellikle daha pahalı ürünler için böyle, birazcık da şans bu işler gibi görünüyor. Şunu da belirtiyim siparişiniz gelmese de paranızın büyük kısmını geri alıyorsunuz, biraz uğraştıktan sonra tabi :) Yani kısacası şansınıza güveniyorsanız bir deneyebilirsiniz, artılarını eksilerini kendi tecrübelerime ve gözlemlerime göre aktarırsam bu sonuç çıkıyor sanırım :) Bekleyelim bakalım, çok daha farklı cevaplar gelebilir, çok memnun olanlar olabilir, ben de cesaretlenebilirim tekrar böylece belki. Bir de Frozen daha önce UVB`yi florasan olarak kullanmanın aydınlatacağı alan daha geniş olduğundan avantaj olduğundan bahsetmişti, bu da önemli bir nokta. Daha önce bulduğunuz lambanın markası Planimal olabilir mi, benim daha önce rastladığım bu markaydı? Tatlı kapluşlarınızın keyifleri yerindedir dilerim, iyi geceler :)

img

pinar1112

18 yıl 2 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ