Akvaryum Forumları > Satılık Balıklar
SATILIK YUNUS DAMIZLIKLAR
Satılan Canlı: DAMIZLIK YUNUSLAR Adedi: 5 Boyu : 13-13-14-15-19 cm Yaşı: 2 yasında Cinsiyeti: 1 erkek-4 dişi Adet/toplu satış fiyatı: 175 ytl İrtibat Bilgileri: [email protected] Ek Bilgiler: Balıklar gayet sağlıklıdır düzenli olarak devamlı yavru alınmaktadır Fotoğraflar: msn den yollanır xxxxxxxxxxxxxx Satılan Canlı: DAMIZLIK YUNUSLAR Adedi: 4 Boyu: 12-13-14-16 cm Yaşı: 2 yasında Cinsiyeti: 1erkek-3 dişi Adet/toplu satış fiyatı: 140 ytl İrtibat Bilgileri: [email protected] Ek Bilgiler: Balıklar gayet sağlıklıdır düzenli olarak devamlı yavru alınmaktadır Fotoğraflar: msn den yollanır xxxxxxxxxxxxxx Satılan Canlı: DAMIZLIK YUNUSLAR Adedi: 4 Boyu: 12-13-14-18 cm Yaşı: 2 yasında Cinsiyeti: 1erkek-3 dişi Adet/toplu satış fiyatı: 140 ytl İrtibat Bilgileri: [email protected] Ek Bilgiler: Balıklar gayet sağlıklıdır düzenli olarak devamlı yavru alınmaktadır Fotoğraflar: msn den yollanır xxxxxxxxxxxxxx Satılan Canlı: DAMIZLIK YUNUSLAR Adedi: 4 Boyu: 12-13-14-17 cm Yaşı: 2 yasında Cinsiyeti: 1erkek-3dişi Adet/toplu satış fiyatı: 140 ytl İrtibat Bilgileri: [email protected] Ek Bilgiler: Balıklar gayet sağlıklıdır düzenli olarak devamlı yavru alınmaktadır Fotoğraflar: msn den yollanır xxxxxxxxxxxxxx Satılan Canlı: DAMIZLIK YUNUSLAR Adedi: 4 Boyu :12-13-14-15 cm Yaşı: 2 yasında Cinsiyeti: 1erkek-3dişi Adet/toplu satış fiyatı: 140 ytl İrtibat Bilgileri: [email protected] Ek Bilgiler: Balıklar gayet sağlıklıdır düzenli olarak devamlı yavru alınmaktadır Fotoğraflar: msn den yollanır xxxxxxxxxxxxxx Hepsini almak isteyen arkadaşlara fiyat konusun da yardımcı olmaya çalışırım Saygılar
GÜNCEL
erzurum a gönderme imkanın varsa görüşelim [email protected]
yavru garantili ise alabilirim 10 adet yada 15 adet
fişh yavru garantili ise alabilirim 10 adet yada 15 adet arkadasım ben uretımı tamamen satmayı dusunuyorum akvaryumlar ıcın de ılanlar verdım ısteyen arkadaslar cok ama yavru ları satmamla gerı tankların dolması bır oluyor balıklarım gayet saglıklıdır msn ekle goruselım fotorafları var damızlıkların gore bılırsın msn:[email protected]
hocam takas düşünüyormsnz.ayrıca ben istanbuldaym ya siz...