Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

Satılık Sarı Başlı Amazon

Son derece huzurlu, gün boyunca ağacında oturup, Powertürk seyredip, şarkılara eşlik eden, elden yemek yiyen, başını ve boynunu sevdiren Bonus isimli Sarı Başlı Amazon, Ferplast''ın (üç aylık) en büyük ve kaliteli kafesi (550 YTL değerinde) ve özel yapım ağacı ve Amerika''dan özel ısmarlanmış 80 USD''lik oyuncakları ile birlikte satılıktır. Fiyat 1,500 USD.

(Resimleri var ancak yükleyemedim. Lütfen ilgilenenler bana e-mail atsın. [email protected] )

img

lukunkum

21 yıl 8 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaslar Bu Bonus,

Kerem bey Sarı Alınlı yazmıs ama Amazon Blue Fronted Amazon..

img

jixx

20 yıl 4 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Papağanınız jixx inde belirttiği gibi , çok güzel bir mavi alınlı amazon, sarı alınlı amazonlarla karıştırılabilir, işte çok güzel bir sarı alınlı amazon örneği ,farkı göstermek birazda Kekiğin güzelliğini herkes görsün diye , Jixx'in erkek güzel papağanı Kekik

img

parrotstr

19 yıl 11 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Çok özür dileyerek düzeltiyorum papağanınız blue fronted yani mavi alınlı amazon değil, orange winged yani turuncu kanatlı amazon İşte türdaşları,

img

parrotstr

ÖZEL MESAJ

Fırat :)
Tabi cok tur olunca karıstırmalarda cok oluyor..
Ben valla Blue Fonrted sandım. Sanırım sende kuyruktan anladın orange winged oldugunu..
Bu arada kekiğe iltifatlarını ilettim ;)

img

jixx

20 yıl 4 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Evet hepsinde hakim renk yeşil olduğu için, ve bir çok tür olduğu için gerçekten çok karışıyor ama mavi alınlıları burunun hemen ustundeki mavi bölgeden ayır etmek mumkun aşağıdaki gibi.

[Kerem bey konuyla ilgili olmayan mesajlarımdan dolayı özür dilerim, inşallah papağanınız yeni yuvasına kavuşur)

img

parrotstr

ÖZEL MESAJ

Papağanınız turuncu kanat adı verilen amazon türüdür. En yaygın görülen amazon papağanıdır. Fırat beyin belirttiği gibi blue-front adı verilen türde, burun üzerindeki mavilik çok belirgindir. Renkler turuncu kanata göre daha canlı ve parlaktır. Konuşma yeteneği, blue-front''da daha fazladır. Sevgiler...

img

papagan

20 yıl 7 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ