Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
Yavru Tekir veya Sarman arıyoruz..
Acil olarak Çocuklarım için Yavru Tekir veya Sarman kediler arıyoruz. Yavru kedilerini emin ellere vermek isteyenlerin cevabını ilgiyle bekliyoruz.. Sevgiler,
merhaba, bir hafta once yavru bir sokak kedisi buldum. sanirim sarman resmini nasil gonderebilrim? mail adresnizi atarsaniz size resimlerini atarim. 3 aylik oldugunu soyledi veteriner. adi simdilik salam=) bekliorum mail adresim : [email protected]
merhaba, kedi bulamadiysaniz, benim 1.5 aylik tekir kedilerim var. ilgilenirseniz [email protected] sevgiler,
Merhaba benimde 1 haftalık 7 tane yavru tekir kedim var.2 tanesi beyaz.Çok güzeller.İlgilenirseniz [email protected] email adresimden ulaşabilirsniz.Gelip görebilirsiniz..Şu anda anne sütüne ihtiyaç oldukları için 1 ayı tamamladıktan sonra verebilirim...
5tane minik yavru tekir kedi yuva arıyorlar,1-2aylık yavruları sahiplenmek isterseniz bilgi bayramı arayabilirisiniz,bilgi bayram ceb tel:0533-291-39-42 yuva lütfen bu minikler yuvasız kalmasınlar,tesekkurler,saygılar,sevgiler.
5tane minik yavru tekir kedi yuva arıyorlar,1-2aylık yavruları sahiplenmek isterseniz bilgi bayramı arayabilirisiniz,bilgi bayram ceb tel:0533-291-39-42 yuva lütfen bu minikler yuvasız kalmasınlar,tesekkurler,saygılar,sevgiler.
3 AYLIK 3 MİNİK TEKİRİMİZ VAR. ARZU EDERSENİZ EMİN ELLERDE OLMAK ÜZERE VERECEĞİZ. ANNE VE BABASI BİZDEDİR. MESAJINIZI BEKLERİZ.
hala bulamadıysanız çok güzel yavrularımız var.0216 4650484 05372202503 Anadolu Hisarındayız
cok sevimli 3 aylık yavru tekir kedimiz var. 0533 816 78 55 acil yuva arıyoruz, [email protected]
elimde çok güzel 3 aylık erkek bir tekir var ilgilenenlere duyulur