Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Yavru Tekir veya Sarman arıyoruz..

Acil olarak Çocuklarım için Yavru Tekir veya Sarman kediler arıyoruz. Yavru kedilerini emin ellere vermek isteyenlerin cevabını ilgiyle bekliyoruz.. Sevgiler,

img

surprise

17 yıl 2 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba, bir hafta once yavru bir sokak kedisi buldum. sanirim sarman resmini nasil gonderebilrim? mail adresnizi atarsaniz size resimlerini atarim. 3 aylik oldugunu soyledi veteriner. adi simdilik salam=) bekliorum mail adresim : [email protected]

img

gfilinta

17 yıl 2 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba, kedi bulamadiysaniz, benim 1.5 aylik tekir kedilerim var. ilgilenirseniz [email protected] sevgiler,

img

sabuncakis

17 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba benimde 1 haftalık 7 tane yavru tekir kedim var.2 tanesi beyaz.Çok güzeller.İlgilenirseniz [email protected] email adresimden ulaşabilirsniz.Gelip görebilirsiniz..Şu anda anne sütüne ihtiyaç oldukları için 1 ayı tamamladıktan sonra verebilirim...

img

lukee

16 yıl 10 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

5tane minik yavru tekir kedi yuva arıyorlar,1-2aylık yavruları sahiplenmek isterseniz bilgi bayramı arayabilirisiniz,bilgi bayram ceb tel:0533-291-39-42 yuva lütfen bu minikler yuvasız kalmasınlar,tesekkurler,saygılar,sevgiler.

img

çiğdem_chole

17 yıl 1 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

5tane minik yavru tekir kedi yuva arıyorlar,1-2aylık yavruları sahiplenmek isterseniz bilgi bayramı arayabilirisiniz,bilgi bayram ceb tel:0533-291-39-42 yuva lütfen bu minikler yuvasız kalmasınlar,tesekkurler,saygılar,sevgiler.

img

çiğdem_chole

17 yıl 1 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

3 AYLIK 3 MİNİK TEKİRİMİZ VAR. ARZU EDERSENİZ EMİN ELLERDE OLMAK ÜZERE VERECEĞİZ. ANNE VE BABASI BİZDEDİR. MESAJINIZI BEKLERİZ.

img

hirmir

16 yıl 10 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

hala bulamadıysanız çok güzel yavrularımız var.0216 4650484 05372202503 Anadolu Hisarındayız

img

cymric

16 yıl 7 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

cok sevimli 3 aylık yavru tekir kedimiz var. 0533 816 78 55 acil yuva arıyoruz, [email protected]

img

ilbara

16 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

elimde çok güzel 3 aylık erkek bir tekir var ilgilenenlere duyulur

img

padmila

16 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ