Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
Kedi Arıyoruz.... (van)
Arkadaşlar 1 yaşını geçmemiş herhangi bir özürü olmayan van Kedisi arıyoruz mail: [email protected]
Arkadaşlar Kimse Kedisini Vermek İstemiyor mu? :(
Merhaba benim 4 aylık bal gözlü kısırlaştırılmamış aşıları tamam karneli van kedim var taşıma çantası,tuvalet kabı ve sevdiği oyuncaklarıyla birlikte vereceğim ücretlidir.İlgilenirseniz [email protected] vermemim sebebi kızımın derslerini etkilediği için.
merhaba ilanınıza cevap yazmıştım sanırım gelmedi.Bizde 4 aylık van kedisi var düşünürseniz fiat 200ytl bandırmadayız. mail adresim [email protected]
elimde dişi 6 aylık van kedisi var. hangi şehirdesiniz.iletişim kurarsak kızımı ücretsiz olarak vermeyi düşünüyorum.beyaz gözleri maviuzun tüylü. 2 kediye birlikte bakamıyoruz.karneside var. iletişim için [email protected]
merhaba 1 yaşında dişi siyamım var ilgilenirseniz 0533 737 23 22 numaradan bana ulaşabilirsiniz.
hala bir kediciğiniz olmadıysa iletişime geçmek isterim [email protected] 28 ocakdoğumlu dişi van kedisine sahip çıkmak istermisiniz isterseniz resimlerini yollayabilirm aşılarına başlandı anne ve babasecereli van 100. yıl üni.sinden